StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Меттью Перрі перед смертю знову повернувся до наркотиків: екс-кохана актора

12 листопада 2023, 21:15
608
Колишня подруга Меттью Перрі вважає, що незадовго до смерті актор зірвався і знову почав вживати наркотики.
Помер Меттью Перрі
Колишня кохана Меттью Перрі впевнена, що він перед смертю знову почав вживати / колаж: Главред, фото: instagram.com/mattyperry4, ua.depositphotos.com

Колишня кохана легендарного американського коміка і зірки ситкому "Друзі" Меттью Перрі Кейті Едвардс вважає, що він знову почав вживати сильнодіючі препарати і наркотики незадовго до смерті. Про це вона розповіла в інтерв'ю британському таблоїду The Sun.

Кейті зустрічалася з Меттью Перрі ще в 2006 році, але після швидкоплинного роману зберегла з ним теплі стосунки.

"Є багато речей, які мене не влаштовують. Я не вірю, що він просто потонув у джакузі, це звучить навіть неправильно. Я знаю Меттью і знаю, що він не потонув би просто так. Я думаю, що він міг приймати таблетки за тиждень до цього. На місці події не було ніяких знеболюючих, що відпускаються за рецептом. Мене це не дивує, він ніколи не залишав наркотики або таблетки", – сказала Кейті.

відео дня

Едвардс говорила, що Перрі страждав від своєрідної параної і використовував наркотики так, щоб потім не залишити слідів без здачі аналізів.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилися нові Лякаючі фото 47-річної зірки фільму "Американський пиріг" Тари Рейд. Останні кілька років артистці сильно дістається від преси через її експериментів із зовнішністю.

Також 58-річна "Кері Бредшоу", актриса Сара Джессіка Паркер розповіла, в чому секрет її догляду за обличчям і тілом. Артистка зізналася, що на косметиці вона економить.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти