Меладзе і Лобода виступили в Києві з порушенням норм карантину

26 грудня 2020, 21:04оновлено 27 грудня 2020, 01:34
319
Концерт відбувся без попередніх афіш та реклами.
Меладзе
Меладзе виступив у Києві / Фото: sputniknews-uz.com

Російський співак Валерій Меладзе і українська співачка Світлана Лобода провели спільний концерт в одному з клубів Києва, який пройшов з видимим порушенням всіх необхідних карантинних вимог.

Гості заходу публікували фрагменти виступів артистів в Instagram. Зокрема, на заході побував український ведучий та шоумен Володимир Остапчук, який у сторіс ділився епізодами.

Лобода і Меладзе виступили в Києві, всупереч карантину і майбутньому локдауну. На фото можна побачити, що гості свята не дотримувалися соціальної дистанції і не носили маски.

відео дня

Глядачі концерту юрмилися біля сцени, танцювали, активно спілкувалися один з одним. Меладзе виконав пісні "Красиво", "Яка ти красива сьогодні", "Небеса", "Сховаємо сльози від сторонніх", а також дуетом зі Світланою Лободою заспівав композицію "Текіла-любов".

Лобода у себе в Instagram також показала фрагменти концерту, але не згадала, що він пройшов у Києві. На одному знімку можна побачити, як вона переміщається за лаштунками в чорній масці.

Меладзе і Лобода виступили в Києві з порушенням норм карантину
/ Фото: скріншот з Instagram Світлани Лободи
Меладзе і Лобода виступили в Києві з порушенням норм карантину
/ Фото: скріншот з Instagram Світлани Лободи
  • Нагадаємо, в Росії пройшов урочистий концерт з приводу вручення нагород від Російського Радіо - 25 церемонії Золотий грамофон. Але на ній стався прикрий скандал, в результаті якого Світлана Лобода не виступила на концерті.

  • Продюсер співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна вельми неохоче, але прокоментувала роман своєї підопічної з солістом рок-групи Rammstein Тіллем Ліндеманном.

  • Як раніше повідомлялося, нещодавно Лобода показала дочку Тільду і розчулила шанувальників довгоочікуваною фотографією малятка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти