"Поширюють брехливу інформацію": Лобода пояснила скандал на Золотому грамофоні

14 грудня 2020, 17:38
У мережі не вщухає обговорення скандалу на церемонії нагородження Золотий грамофон 2020, під час якого Світлана Лобода відмовилася виступати на концерті.
Світлана Лобода
Світлана Лобода / Instagram

У Росії пройшов урочистий концерт з приводу вручення нагород від Російського Радіо - 25 церемонії Золотий грамофон. Але на ній стався прикрий скандал, в результаті якого Світлана Лобода не виступила на концерті.

Після того, як в мережі з'явилася тисяча чуток про причини її відмови, сама співачка прокоментувала скандал.

Світлана Лобода зазначила, що вони 2 тижні готували номер, і вона вкрай шкодує, що трапилася така неприємність. Вона називає це зведенням особистих рахунків і людським фактором.

відео дня

"Дуже хотілося вас здивувати і створити святковий настрій. На жаль, іноді людський фактор бере гору і ті, хто повинен бути зацікавлений насамперед у висококласному продукті, зводять свої особисті рахунки, поширюють брехливу інформацію, а не прагнуть зробити професійне шоу", - написала Світлана Лобода в Instagram.

Вона опублікувала відео репетиції номера, який дійсно був непростий, і пообіцяла незабаром влаштувати для фанатів зустріч або концерт.

Світлана Лобода
Світлана Лобода / Instagram

"Обіцяю вам, що найближчим часом я що-небудь придумаю і ми обов'язково Побачимося. Сумую за вами! Ваша LO", - додала Лобода.

За чутками, режисер постановки концерту на Золотому грамофоні 2020 зробив для Світлани Лободи і Марі Краймбері два майже однакових номери з ваннами. Коли Світлана Лобода просила поставити номери в програмі не поруч, їй відмовили. Нібито через це вона зовсім відмовилася брати участь у концерті.

Нагадаємо, що крім Світлани Лободи на Золотий грамофон до Росії прибули отримати свої нагороди ще двоє артистів родом з України - Макс Барських і Ані Лорак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти