StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мрію приїхати на обмін і зустріти побратимів": захисник Маріуполя "Орест" побував на шоу "Сніданок з 1+1"

7 грудня 2022, 16:56
Ексклюзивно в ефір "Сніданку з 1+1" на ТЕТ приходив Легендарний захисник Маріуполя Дмитро Козацький (позивний "Орест").
Орест, Сніданок
"Орест" / прес-служба "1+1"

Днями Дмитро у своїх соцмережах повідомив, що після багатомісячного російського полону і реабілітації повертається у військову службу. Однак зазначив, що це відбувається за стандартною процедурою. І він не повертається на передову. Тому і попросив його не героїзувати.

"Є така процедура, тому що в країні воєнний стан. Я не можу звільнитися, наприклад, за станом здоров'я, оскільки я здоровий, Слава Богу. Не важливо, повернувся ти з полону чи ні, у нас всіх є певний обов'язок, і тому я зараз буду продовжувати військову службу. Так має бути, поки не завершиться воєнний стан. Наші дороги з полком "Азов" поки розійшлися, моє робоче місце зайняте, але я завжди буду пам'ятати ці - кращі – часи нашої військової служби в такому легендарному підрозділі", - сказав він.

Орест, Сніданок

Крім того," Орест " хоче продовжувати професійно займатися фотографією. Каже, що вже придбав новий об'єктив у США, де нещодавно був зі спеціальною місією.

"Я поїхав до США на запрошення нашого українського посольства. Мене запросили на презентацію фотокниги, де були представлені роботи міжнародних фотографів на тему війни в Україні. І я був на обкладинці фотокниги. Потім ми також їздили на презентацію фільму Євгена Афінеєвського – Freedom on Fire, який теж показує війну в Україні", - зазначив він.

Також Козацький повідав, як - вперше після полону - в США він зустрівся з мешканкою Маріуполя Ганною Зайцевою, яка навесні була в заручниках на "Азовсталі". Саме в цих стінах Анна і Дмитро познайомилися. "Орест "зізнався, що був дуже щасливий бачити її і підкреслив, що майже всі цивільні, які були з ним там, на" Азовсталі", стали для нього справжніми родичами.

На завершення свого розповіла Козацький поділився своїми потаємними мріями.

"Мрії зараз - це про те, що дуже важко отримати. Фотографією я можу займатися хоч кожен день, їздити по Україні, є, що бажаю, але багато моїх побратимів досі перебувають у полоні. Моя мрія - приїхати на обмін і зустріти всіх побратимів, побачити і обійняти", - підсумував він

Нагадуємо, щодня на глядачів "Сніданку з 1 + 1" очікують оперативні новини, поради від профільних фахівців, включення зірок і українців, які роблять все заради перемоги України. Не пропустіть щодня проект з 07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8: 00 до 10: 00 на телеканалі ТЕТ, А також на YouTube. Також подивитися проект можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти