StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Маски скинуто: Klavdia Petrivna розкрила свою особистість

8 серпня 2024, 14:44
3411
Однією з найзагадковіших постатей українського шоубізу безсумнівно є Клавдія Петрівна, однак у останньому кліпі фани нарешті побачили розгадку її образу.
Klavdia Petrivna вперше засвітила обличчя
Klavdia Petrivna вперше засвітила обличчя / колаж: Главред, Фото: Пресслужба Артема Пивоварова, фото: instagram.com/klavdia_petrivna

Виконавиця хітів "Знайди мене" і "Я тобі брехала" більше року зберігає свою анонімність, однак після нового кліпу шанувальники таки зійшлись на версії, хто ж ховається за червоною шаллю.

8 серпня Клавдія Петрівна презентувала роботу "Їде дах", записану спільно з Машею Кондратенко. Що цікаво, саме Маша колись натякала, що вона і є анонімною співачкою.

У січні Клавдія Петрівна перемогла в номінації "дебют року" на музичній прем'єрі від "Лірум". За нагородою на сцену вийшла саме українська співачка Кондратенко.

відео дня

Однак, у новій відеороботі стає зрозуміло, що авторка пісні "Ванька-встанька" - точно не Klavdia Petrivna. Скоріш за все, за цим образом ховається Соломія Опришко. Раніше на цю версію натякали блогер Богдан Беспалов і співачка Аліна Гросу.

Хто така Klavdia Petrivna?

Klavdia Petrivna (укр. Клавдія Петрівна) — українська співачка, авторка пісень та музикантка, яка приховує свою особистість.

Набула швидкої популярності в соціальній мережі TikTok.

Її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube та стримінгових сервісах.

На початку 2024 року очолила чарти українських радіостанцій з піснею "Знайди мене", пише Вікіпедія.

Автор Telegram-каналу Bezodnya Music Максим Нагорняк звернув увагу, що у кліпі "Їде дах" знімається і значиться у титрах Соломія Опришко. Вона грає роль простої дівчини, яка майже весь кліп сидить на дивані.

По сценарію в кінці кліпу в кадрі з'являється зірка Klavdia Petrivna у своєму традиційному образі - довгій накидці і крислатому капелюсі, який приховує обличчя, а "домашній" персонаж плавно зникає.

Нагорняк переконаний, що таким чином автори відеороботи натякають, що Клавдія Петрівна – це Соломія Опришко.

Новий кліп артистки просто розірвав мережу, а українські слухачі почали наввипередки писати свої версії, кого ж приховує чорний капелюх:

"Все нарешті показали хто вона. Там де три людини сидять у кадрі – третя це Соломія Опришко. Коли Клавдія у кліпі виходить на сцену – Соломія зникає з кадру";

"Нарешті ми побачили Соломію";

"Спочатку хотів написати, що К.Петрівни мало в кліпі, а потім придивився і побачив Соломію";

"Ну от і дочекалися! Пані Соломія і є КП! Хоча уважним шанувальникам це вже було зрозуміло давно!".

Останні зіркові новини:

Нещодавно зірковий візажист Єгор Андрюшин показав себе в підлітковому віці, продемонструвавши, який вигляд мав до трансформацій. Левову частку в його популярності, зіграли не тільки його б'юті-перетворення зірок, а й його власні епатажні образи.У своєму блозі в Instagram він опублікував ролик із серії "до/після".

Своєю чергою Ліза Василенко зі "Школи" розповіла про невиліковну хворобу. Як виявилось, у акторики діабет першого типу.

Дружина Юрія Ткача також нещодавно загриміла в лікарню. У жінки почалися проблеми зі здоров'ям, тому вона була вимушена звернутися до лікарів.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти