StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маша Єфросиніна показала зворушливе відео, як її син повернувся додому

4 квітня 2023, 16:12
Телеведуча в різних інтерв'ю говорила, як сильно сумує за своїми дітьми, які жили в іншій країні.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна / instagram.com/mashaefrosinina

Українська телеведуча Маша Єфросиніна показала зворушливе відео, як її молодший син Саша повернувся на свою рідну землю, в Україну.

Відповідним відео ведуча поділилася на своїй сторінці в Instagram.

відео дня
Маша Єфросиніна з сином
Маша Єфросиніна з сином / скріншот Instagram

"Рік мій син не був удома... Дня не проходило, що б він не просився до Києва. Дуже сильне почуття - бачити, як він зараз сприймає все", - написала ведуча, радісно і ніжно обіймаючи свого сина.

Маша Єфросиніна з сином
Маша Єфросиніна з сином / скріншот Instagram

За її словами, тепер потрібно якось подвоювати свої сили в контексті оволодіння собою під час повітряних тривог. "Раніше з мене виходила просто "жінка-паніка", а тепер додасться ще "мати-істерика", - написала вона.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна / Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який зараз у лавах ЗСУ воює з російськими окупантами – і про те, як вона переносить розлуку. Розповідаючи про це під час запису інтерв'ю для YouTube-каналу "Розмова" вона навіть не змогла стримати сліз.

"ПТСР (посттравматичний стресовий розлад) – це страшно. Я працюю з психологом кілька разів на тиждень, тому що я звинувачувала свого чоловіка в тому, що він йде на фронт. Мені знадобилося багато часу. Моя психіка захищалася, вона говорила: "Ти залишаєшся одна. Він написав заповіт. Це означає, що він десь всередині попрощався зі мною. Це означає, що він вибрав війну, а не мене з нашими дітьми". Я працюю з тим, щоб бути здоровою, коли мій чоловік повернеться. І коли він дуже сильно зміниться. А він зміниться. Це вже відбувається", – сказала Єфросиніна.

Крім того, раніше Маша Єфросиніна стверджувала, що, всупереч загальній емоційній пригніченості через війну в Україні, намагається з усіх сил піднімати моральний дух українців.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти