StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Марія Бурмака зізналася, що не самотня - подробиці "жіночого щастя"

4 серпня 2024, 13:39
155
Співачка розповіла, про важливість чуттєвих переживань у її житті та творчості.
Марія Бурмака
Марія Бурмака новини - Марія Бурмака розповіла нового про партнера / колаж: Главред, фото: instagram.com/mariaburmaka

Тема кохання у творчості Марії Бурмаки відіграє важливу роль. На її долю припало в романтичному плані "кілька яскравих історій", як каже сама артистка, але їх подробицями ділиться рідко.

Проте у своєму недавньому інтерв'ю для Олексія Суханова Бурмака розповіла про минулі стосунки і нинішню ситуацію на любовному фронті. Так співачка зазначила, що не вважає, що кохання неодмінно має бути одне і на все життя.

"Ну, життя довше, ніж кохання, так виходить. Декілька яскравих історій було в моєму житті. Я не криюся, не встидаюся, а про що ж мені писати було пісні? Тому одна на все життя? Напевно, ні", - поділилася роздумами вона.

відео дня

Між тим, Бурмака зазначила, що багато разів відчувала "жіноче щастя" і наразі у неї є партнер, стосунки з яким побудовані на взаєморозумінні та повазі.

"Якщо запитати, чи є в моєму житті людина, яка зі мною разом і з якою мені добре, якій я можу схилити голову на плече, образно кажучи? Так, є. І це також така, досить не коротка, історія", - розповіла Марія Бурмака і зазначила, що питання одруження в цьому союзі поки що не порушувалося.

Хто така Марія Бурмака?

Марія Бурмака - українська співачка, активістка, телеведуча. Народна артистка України (2009) і одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус". На сцені з 1989 року, випустила 15 музичних альбомів.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Злата Огнєвіч налякала шанувальників результатами обстеження, згідно з якими в її організмі стали накопичуватися небезпечні речовини.

Також Олександр Пономарьов розкрив свою думку про камінг-аут доньки, який вона здійснила пристрасним поцілунком під час відпочинку зі своєю коханою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти