Макс Барських у Москві отримав нагороду Золотий грамофон 2020

14 грудня 2020, 11:16
Співак Макс Барських отримав нагороду за пісню, кліп на яку йому знімав Алан Бадоєв.
Макс Барських
Макс Барських / прес-служба

Макс Барських отримав нагороду за пісню Лей, не жалей, яка у нього вийшла в лютому 2020 року.

Пісня стала популярною в Росії. На церемонії нагородження Золотий Грамофон 2020, який проходив 25 раз, пісня Лей, не жалей отримала звання найбільш ротованої на радіо.

"Лей, не жалей стала найбільш ротованою піснею на радіостанціях СНД - і не в останню чергу завдяки слухачам Російського радіо. Дякую всім шанувальникам за те, що ви зі мною протягом стількох років", - подякував співак своїм шанувальникам в Instagram.

відео дня

Співак похвалився фото з нагородою. На церемонію Макс Барських прийшов у бордовому повністю шкіряному костюмі, в якому, до речі, виступав на сцені.

Макс Барських
Макс Барських / instagram.com/max_barskih

"Дякую організаторам церемонії Золотий грамофон і всій команді Російського радіо, це було справжнє музичне свято.",- пише Макс Барських, і показує відео свого виступу.

Кліп набрав небувалу популярність в мережі, адже Алану Бадоєву знадобилося 40 осіб акторів, більше 50 костюмів, 200 квадратів декорації, піротехніка, акробатичні трюки і пневматичні руйнування, щоб все відзняти.

Шанувальники написали багато привітань з приводу такої нагороди Максу Барських в коментарях до його публікацій.

Нагадаємо, церемонія нагородження Золотий грамофон 2020 пройшла 12 грудня в Москві. Там же пройшов концерт з учасниками шоу. Крім Макса Барських, з українських виконавців нагороду отримала Ані Лорак за пісню Твоей любимой. Нагороду повинна була отримати Світлана Лобода, але вона не прибула, отримавши статуетку додому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти