StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мадонна вимагала від прикутого до інвалідного візка фаната встати на концерті

13 березня 2024, 03:20
Мадж у пориві музичного ентузіазму потрапила в незручну ситуацію.
Мадонна
Мадонна попросила встати фаната на кріслі-каталці / колаж: Главред, фото: instagram.com/madonna

Легендарна співачка Мадонна була одним з основних двигунів "сексуальної революції" і навіть у свої 65 вона досить розкута. Часом шанувальникам здається, що ніщо не може змусити співачку почервоніти.

Проте на нещодавньому концерті артистки її фанати на власні очі бачили епохальне видовище - збентежену Мадж. Відео цього рідкісного явища розлетілося Мережею. Про це пише The Guardian.

У кадрі Мадонна закликає слухачів зі сцени "вирушити з нею в подорож". Натовп слухняно піднявся, проте один глядач залишився сидіти. Він-то і попався на очі зірці. "Що ти там сидиш? Що ти робиш там, сидячи?" - звернулася до нього співачка.

відео дня

Коли Мадж підійшла ближче, вона побачила, що шанувальник сидить у кріслі-каталці. Спершу співачка зніяковіла, але вийшла з делікатної ситуації з гідністю. Вона визнала, що її претензія була некоректною, і попросила у фаната вибачення. "Ой, ок. Політично некоректно, вибач. Я рада, що ти тут", - промовила вона.

Дивіться відео бесіди Мадонни з шанувальником із залу:

Хто така Мадонна?

Мадонна (Мадонна Луїза Чікконе) - американська співачка, автор-виконавець, танцівниця й акторка. З 1980-их носить негласний титул "королеви поп-музики". Потрапила до Книги рекордів Гіннесса, як найбільш комерційно успішна виконавиця в історії. Володарка семи "Греммі" (1998 року забрала одразу три нагороди) і двох "Золотих глобусів". Внесена до "Зали слави рок-н-ролу". З початку музичної кар'єри 1979 року випустила 14 альбомів і 93 сингли.

Раніше стало відомо, що вакантну роль Джеймса Бонда, агента 007, може зайняти тепер уже оскароносний Кілліан Мерфі. Творці "бондіани" пильно стежать за його творчістю після оглушливого успіху "Оппенгеймера".

Також представники голлівудської зірки Наталі Портман підтвердили, що вона офіційно розлучилася з чоловіком-хореографом Бенжаменом Мільп'є, після 11 років шлюбу. Причиною розставання стала систематична невірність чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти