StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наталі Портман після 11 років шлюбу розлучилася з чоловіком-зрадником

9 березня 2024, 12:46оновлено 9 березня, 14:01
Відома голлівудська актриса Наталі Портман офіційно розлучилася з чоловіком-зрадником Бенжаменом Мільп'є після 11 років шлюбу.
Портман, розлучення
Наталі Портман і Бенжамен Мільп'є офіційно розлучилися / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Відома американська актриса Наталі Портман офіційно розлучилася з чоловіком, танцюристом і хореографом Бенжаменом Мільп'є після 11 років шлюбу. Відповідну інформацію виданню People підтвердив представник артистки.

42-річна акторка подала заяву про розірвання шлюбу в липні минулого року, а розлучення було завершено минулого місяця у Франції. Тут Портман і 46-річний Мільп'є живуть зі своїми дітьми, 12-річним сином Алефом і 7-річною донькою Амалією.

За словами джерела, наближеного до Наталі Портман, їй було нелегко пережити розставання з Мільп'є.

відео дня

"Спочатку їй було дуже важко, але друзі згуртувалися навколо неї і допомогли пережити найгірше. Наталі виходить зі справді важкого і болісного року, але вона стала сильнішою і знаходить радість у своїй сім'ї, друзях і роботі", - розповів він.

Інсайдер також розповів, що після того, як вибухнув скандал навколо їхньої сім'ї через зради чоловіка, Портман зосередилася на тому, щоб м'яко донести до дітей стан справ у родині.

Хто така Наталі Портман?

Наталі Портман - американська акторка театру і кіно ізраїльського походження, кінорежисерка, сценаристка і продюсерка.Володарка премій "Оскар", "Золотий глобус", BAFTA і "Сатурн" у номінації "Найкраща жіноча роль" у фільмі "Чорний лебідь" (2010), повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася новина про те, що "Джокер" Хоакін Фенікс стане батьком вдруге. Його кохана, актриса Руні Мара, з'явилася на світському заході на останніх термінах вагітності.

Також ведучий Нікіта Добринін розповів про нову супутницю. Шоумен уперше після розлучення з блогеркою Дашею Квітковою відкрито заговорив про нову даму серця.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти