StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любов, ню і роботи: Белла Хадід поголилася наголо для модного кампейну

11 вересня 2023, 11:37
740
Супермодель знову підкорює модні вершини після виснажливої хвороби.
Белла Хадід
Белла Хадід знялася лисою і голяка для Heaven by Marc Jacobs / колаж: Главред, фото: instagram.com/bellahadid

26-річна Белла Хадід завершила свою тривалу перерву в модельній кар'єрі через хворобу Лайма, та вже повернулася в стрій з новою незвичайною рекламною кампанією. Так манекенниця взяла участь у зйомці осінньої колекції Heaven by Marc Jacobs Fall '23.

Популярний бренд надихався штучним інтелектом при створенні свого одягу, тому і фото, які з'явилися на офіційній сторінці Heaven by Marc Jacobs в Instagram, носять виразний футуристичний післясмак.

Так в кадрі Хадід з'явилася в образі андроїда з лисою головою, одягненого в металеві хромовані обладунки, які нагадують нижню білизну. На іншому фото робот-Белла зустрілася зі своєю людською, більш жіночною іпостассю в джинсовій міні-спідниці, рожевому топі і з волоссям, що розвівається на вітрі.

відео дня

На знімках Хадід з'явилася не тільки лисою, але і повністю оголеною - єдиним її "одягом" стала сережка-кафф з нової колекції. Варто відзначити, що навіть в такому вигляді Белла не втратила свою привабливість.

Образи для супермоделі придумала Даніель Емерсон, зйомку провів Карлейн Джейкобс.

Раніше 42-річна світська левиця Періс Хілтон показала обличчя семимісячного сина Фенікса Беррона Хілтона Реума. Хлопчик у басейні з мамою відсвяткував свій перший День праці.

Також стиліст, історик моди і ведучий "Модного вироку" Олександр Васильєв жорстко розкритикував гладку фігуру Лоліти, та порівняв її з продукцією м'ясокомбінату.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти