StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мікоянівська ковбаса": стиліст жорстко розкритикував гладку фігуру Лоліти

7 вересня 2023, 20:45
На шинку в сіточці Мілявська схожа не тільки для коментаторів в мережі.
Олександр Васильєв, Лоліта
Олександр Васильєв розкритикував фігуру і стиль Лоліти / колаж: Главред, фото: instagram.com/alexandre_vassiliev, instagram.com/lolitamilyavskaya

59-річну співачку Лоліту Мілявську з продуктами м'ясокомбінату порівнюють частіше, ніж слухають її пісні. Вся справа в тому, що вона, будучи завжди схильною до повноти, примудрялася втиснути свої тілеса в такі вбрання, які підкреслювали недоліки та приховували нечисленні гідності.

Але якщо хейтери в мережі просто відточують на Лоліті свою майстерність дотепності, то почути те ж саме від історика моди і ведучого шоу "Модний вирок" Олександра Васильєва для неї виявилося вкрай образливим.

Васильєв розповів, що критикував Мілявську, не стримуючи себе - її незграбну фігуру, талію, далеку від витонченості, тягу до блискучих і облягаючих вбрань.

відео дня

"Я вважаю, що між жінкою і її сукнею повинна бути дистанція. А Лола була в тілі і дуже любила себе обтягувати. Це створювало ефект мікоянівської ковбаси. Я кажу, мовляв, не треба себе обтягувати, якщо ти не впевнена в красі власної талії. Звичайно, це її образило", - поділився історик моди.

Зараз Мілявська все ж скинула зайві кіло, але почуття стилю так і не "відростила".

Раніше в мережі з'явилася інформація про смерть Лоліти. Співачка поскаржилася, що її ім'я та особистість часто використовують шахраї, щоб обдурити довірливу аудиторію. Але те, що її оплакували, їй сподобалося.

Також 59-річна Лоліта в обтягуючому комбінезоні стала посміховиськом. Почуття стилю артистки і її вміння надіти відразу все найкраще без урахування особливостей фігури викликало у її підписників огиду.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти