StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Періс Хілтон показала обличчя семимісячного сина

6 вересня 2023, 17:56
1223
На зло хейтерам, які стверджують, що Фенікс для світської левиці лише аксесуар, Хілтон насолоджується роллю мами.
Періс Хілтон, Фенікс Хілтон Реум
Періс Хілтон показала, як виглядає Фенікс Хілтон Реум зараз / колаж: Главред, фото: instagram.com/parishilton

Феніксу Беррону Хілтону Реуму скоро виповниться вісім місяців, а він вже один з найбагатших дітей у світі, адже його батьки - світська левиця і спадкоємиця бізнес-імперії Хілтонів Періс Хілтон та успішний бізнесмен Картер Реум.

Малюкові Феніксу пощастило ще в одному - росте він справжнім симпатягою. 42-річна Періс, яка з дитинства звикла отримувати все на золотій тарілочці, довгий час не могла стати мамою. І нехай сина їй подарувала сурогатна мати, своїм єдиним нащадком вона неймовірно пишається.

Хілтон нехтує забобонами, і впевнено показує крихітку-Фенікса всьому світу. Так нещодавно на її сторінці в Instagram з'явилися ніжні фото з сином, на яких можна розглянути його личко.

відео дня

Разом вони відзначили перший День праці хлопчика (національне свято в США, яке відзначають в перший понеділок вересня - прим. редактора). Мама з сином поплавала в басейні: Хілтон в чорному цілісному купальнику ніжно підтримувала Фенікса в купальному костюмі і чарівній панамці.

Періс Хілтон, Фенікс Хілтон Реум
Періс Хілтон показала, як виглядає Фенікс Хілтон Реум зараз / instagram.com/parishilton

Раніше ексдружина українського актора Костянтина Войтенка, танцівниця Валентина Марініна, звинуватила його в домашньому насильстві. Вона назвала колишнього чоловіка нарцисом і тираном з розладом психіки.

Також стало відомо, що британська акторка Софі Тернер, зірка Гри престолів, розлучається з чоловіком після 4 років шлюбу. Від Джо Джонаса у Санси Старк двоє малолітніх дітей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти