StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лія Меладзе показала, як сильно змінилася за минулий рік: постаріла і набрала вагу

17 січня 2023, 19:40
Риси обличчя 19-річної дівчини починають змінюватися - донька Костянтина Меладзе більше не те рум'яне дитя, яким її бачили на сцені Голосу.
Лія Меладзе
Лія Меладзе показала зміни в зовнішності / instagram.com/meladzeliya

Середня донька продюсера і композитора Костянтина Меладзе і учасниця 12 сезону шоу Голос країни Лія Меладзе поділилася з підписниками несподіваним відкриттям, яке вона зробила абсолютно випадково.

Молода артистка на своїй сторінці в Instagram показала два селфі, які вона зробила зовсім недавно. На них Лія розглянула, як сильно вона змінилася за цей рік.

Раніше вона відчувала лише внутрішні зміни, які назавжди оселилися в душах українців через повномасштабну війну. Однак, окинувши себе критичним поглядом, вона помітила що змінилася зовні - набрала вагу, і почала міняти юнацьку округлість на жіночу зрілість.

відео дня

"Робила ці фото і думаю: "Хто це?". Я знала, що за рік виросла морально, емоційно, духовно, інтелектуально, бо ми всі зробили квантовий стрибок у розвитку, але зовнішність теж є невід'ємною частиною нас, а я якось не звертала на неї уваги. Зараз почалася деперсоналізація, бо доволі дорослі риси обличчя, блондинисте волосся посеред зими (хто зі мною довго, знають, що такого ніколи не було і не мало бути), плюс найбільша вага за всю, що коли-небудь у мене була. Все так кардинально змінилося, і як є вільна хвилинка, цікаво порівнювати "до" і "після", бо якщо довго не порівнювати, можна бути в такому ж ступорі, як я зараз", - пише Лія.

Втім 19-річна Меладзе радіє цим змінам, і з нетерпінням чекає перетворень і в інших сферах життя.

Лія Меладзе
Лія Меладзе показала зміни в зовнішності / instagram.com/meladzeliya

Раніше український співак Олександр Пономарьов поділився рідкісним фото старшої дочки Зої. Незважаючи на те, що дівчина - прийомна дитина артиста, у них склалися близькі, довірчі відносини.

Також 20-річний співак, переможець проєктів Голос країни і Голос. Діти Роман Сасанчин заявив, що повінчався зі своєю дружиною Іванною. Рік тому у пари народилася донька Елізабет.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти