StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Меладзе поділилася рідкісним фото з колишньою дружиною артиста

27 грудня 2022, 15:03
Дівчина виклала зворушливе і красиве фото себе зі своєю мамою.
Дочка Меладзе поділилася рідкісним фото з колишньою дружиною артиста
Лія Меладзе з мамою. Фото Instagram

Дочка грузинського композитора і продюсера Костянтина Меладзе Лія, яка брала участь в музичному талант шоу "Голос", показала селфі зі своєю мамою і колишньою дружиною артиста.

На фото дві дівчини притиснулися один до одного і щасливо посміхаються.

Під час запису шоу "Голос" Лія Меладзе дуже холодно відгукувалася щодо своєї мачухи Віри Брежнєвої і говорила про те, що вони практично не спілкуються.

відео дня

Як відомо, у Костянтина Меладзе залишилося троє дітей від першого шлюбу - дочки Лія і Аліса, а також син Валерій, до якого діагностували розлад аутистичного спектру.

Нагадаємо, раніше 18-річна дочка музичного продюсера Костянтина Меладзе Лія Меладзе виїхала до США через війну в Україні. Раніше дівчина з сім'єю проживала в Києві.

В Америці вона здобуває освіту - Лія вчиться на психотерапевта. На своїй сторінці в Instagram вона відверто відповіла всім тим, хто хейтить її за походження і мирне життя за кордоном.

Так Меладзе-молодша зізналася, що має психологічні проблеми, які у неї розвинулися на тлі війни. Їй важко долати це, адже переживати про Україну вона не перестає ні на секунду. Разом з тим Лія зазначає, що часом від неї вимагають занадто багато чого - для деяких речей вона занадто юна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти