StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лана Дель Рей виходить заміж через пару місяців після знайомства з нареченим - ЗМІ

30 березня 2023, 20:41
Елізабет Вулрідж Грант вперше стане нареченою
Лана Дель Рей
Лана Дель Рей заручилася з Еваном Вінікером / instagram.com/lofficielusa

Американська співачка Лана Дель Рей вирішила вити гніздечко - вона прийняла пропозицію руки і серця від Евана Вінікера, музичного агента і музиканта гурту Steel Train. Про це повідомляє видання Billboard з посиланням на власні джерела.

Також на користь цього говорить і недавній вихід артистки у світ - на червоній доріжці гала-концерту Billboard Women In Music вона з'явилася в білій сукні і з обручкою на пальці.

Дель Рей і Вінікер познайомилися кілька місяців тому, ймовірно, завдяки їх спільному знайомому Джеку Антонофф, який брав участь у записі нового студійного альбому Лани (його реліз відбувся менше тижня тому).

відео дня

Відносини артистів залишаються таємницею за сімома печатками. За їх короткі стосунки вони лише кілька разів були помічені на публіці разом, проте поводилися стримано.

Дель Рей і Вінікер, як і їхні офіційні представники, поки радісну новину про заручини не коментують. Для Лани це буде перший офіційний шлюб у разі підтвердження чуток.

Еван Вінікер
Еван Вінікер - наречений Лани Дель Рей / instagram.com/evanwiniker

Раніше Ірина Білик підігріла чутки про своє возз'єднання з хореографом Дмитром Коляденком - вони були парою на початку двохтисячних, але розлучилися через постійні скандали на підставі ревнощів.

Також стало відомо, що 28-річна модель Вікторія Апанасенко, яка представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" у 2022 році, вийшла заміж за свого таємничого обранця.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти