StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хто така співачка-путіністка Меньших, яку ліквідували ЗСУ на Донбасі

22 листопада 2023, 14:55оновлено 23 листопада 2023, 19:06
Українські військові точним ударом на Донеччині ліквідували чергову путинистку-хореографа і актрису театру Поліну Меньших.
Поліна Менших
Путіністка-артистка Поліна Меньших була ліквідована разом з російськими бойовиками / колаж Главред, фото Instagram

Українські військові напередодні точним ударом з установки HIMARS ліквідували в селі Кумачово (що на тимчасово окупованому Донбасі) чергову групу окупантів. І в тому числі маловідому артистку-путіністку – співачку, танцівницю і актрису театру Поліну Меньших. Момент удару навіть потрапив на відео.

ЗСУ вдарили з HIMARS по будинку культури, де проходив концерт для морпіхів армії окупантів. Саме в цей час на сцені виступала менших. На відеозаписі чітко видно, як ура-патріотка виступає перед загарбниками, але раптово лунає вибух і гасне світло. Іронія долі - за мить до смерті путіністка встигла заспівати фразу "заздріть нам".

За даними пропагандистських ЗМІ, Меньших працювала педагогом з етнічних танців, очолювала театр-студію і виступала режисером однієї з вистав. На своїй сторінці в соцмережах вона активно розповідала про любов до радянських фільмів і російської культури.

відео дня

Меньших писала, що частково її вихованням займався дід-офіцер, так що "це і вплинуло на її дивні для панянки смаки".

Путіністка часто хвалилася тим, що регулярно їздила на тимчасово окупований ворогами Донбас і підтримувала окупантів на фронті своїми виступами.

Українські військові підтверджують удар

Напередодні про удар по 810-й бригаді РФ повідомив український боєць з позивним "Мадяр". За даними ВСУ, знищено 25 окупантів, близько сотні-поранено.

За словами "Мадяра", українські військові терпляче дочекалися приїзду російських командирів, щоб завдати нищівного удару по місцю скупчення ворога.

"Мадяр" також підкреслив, що дана атака є "відповіддю" ЗСУ за удар Росії по 128-й бригаді.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти