StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Христина Соловій показала рідкісне фото з прекрасною мамою

19 лютого 2024, 15:35
Дві жінки дивовижно схожі і яскраво сяють природною красою.
Христина Соловій
Який вигляд має мама Христини Соловій Олександра Стефанівна / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloviyka

Українська співачка Христина Соловій зачаровує фанатів не тільки солодким звучанням свого голосу, а й тонкою красою. Яка, втім, дісталася артистці у спадок.

Це видно неозброєним оком, якщо подивитися на маму Соловій - Олександру Стефанівну. Сьогодні співачка поділилася у своєму блозі в Instagram рідкісним фото з рідною душею на честь її Дня народження.

На чорно-білому кадрі Христина позує зі своєю мамою, яка ніжно притискається до співачки ззаду. Фото випромінює любов і умиротворення, по ньому помітно, що мати і донька дуже близькі.

відео дня

До привітань із Днем народження жінки, яка подарувала життя Христині Соловій, долучилися прихильники співачки з найдобрішими і найтеплішими побажаннями. Утім, не стала мовчати й сама іменинниця - у коментарях до фото з донькою Олександра Стефанівна написала: "Дякую, моя зіронько! Обіймаю, цілую, чекаю!"

Христина Соловій із мамою
Який вигляд має мама Христини Соловій Олександра Стефанівна / instagram.com/soloviyka

Раніше вдова Віталія Білоножка розповіла, як співак бився з Віктором Ющенком через жінок. Світлана Білоножко зазначила, що в хід тоді йшли не тільки кулаки, а й холодна зброя.

Також стало відомо, що зірка шоу "Топ-модель по-українськи" Олександра Литвин народила первістка і, всупереч забобонам, показала обличчя немовляти на його перших фото.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти