StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Краса в деталях: Олена Зеленська підкорила публіку стильним аутфітом

16 серпня 2023, 15:35
Перша леді України досягла успіху в мистецтві бездоганно підбирати образ відповідно до заходу і настрою аудиторії.
Олена Зеленська
Олена Зеленська в стильному кежуал-образі приїхала в Карпати / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official, t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді України Олена Зеленська нанесла візит реабілітологічному центру в Карпатах, де відновлюють фізичне та психологічне здоров'я наші захисники. Близько 600 воїнів вже успішно пройшли терапію. Також рекреаційна допомога була надана 2000 сімей військових.

Вона поспілкувалася з медиками та військовими, які зараз проходять реабілітацію. Зустріч вийшла теплою і дуже емоційною. Зеленська для цього обрала ідеальне вбрання.

Перша леді України вирішила обійтися без офіціозу, і віддала перевагу лаконічному, зручному кежуал-образу без яскравих акцентів. Проте багато шанувальників Олени Зеленської відзначили її стриманий, класичний лук.

відео дня

Для візиту в реабілітологічний центр вона обрала білосніжну сорочку з довгим рукавом, яку заправила в однотонні сині "мамині" джинси. Акцент на талії перша леді зробила за допомогою тонкого чорного ременя з витонченою сріблястою пряжкою. Взутися Зеленська воліла в комфортні білі кросівки. З прикрас на ній були лише обручка і золоті сережки-кільця.

Олена Зеленська
Олена Зеленська в стильному кежуал-образі приїхала в Карпати / t.me/FirstLadyOfUkraine
Олена Зеленська
Олена Зеленська в стильному кежуал-образі приїхала в Карпати / t.me/FirstLadyOfUkraine

Раніше 56-річна Ольга Сумська показала себе без косметики і фільтрів - акторка показала свою б'юті-рутину під час відпочинку, і здивувала шанувальників моложавим виглядом.

Також здивував перетворенням Ектор Хіменес-Браво - колумбійський шеф-кухар поголив голову наголо. Результат шокував навіть самого кулінара, а фанати стали сперечатися, яка зачіска йому личить більше.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти