StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Став схожий на Залужного": Ектор Хіменес-Браво поголив голову налисо

15 серпня 2023, 12:23
Шанувальники Колумбійського кулінара були шоковані його новим образом. Сам Ектор здивувався не менше.
Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво поголив волосся на голові / колаж: Главред, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Зовнішній вигляд колумбійського шеф-кухаря та шоумена Ектора Хіменеса-Браво, як і годиться у медійних особистостей, давно став його візитною карткою - акуратно підстрижені борідка і вуса, а також стильна зачіска відтінку "сіль з перцем" а-ля Клуні.

Саме таким звикли бачити кулінара українці. Втім, раптове бажання створити зі своєю зовнішністю щось дике, очевидно, охоплює не тільки жінок. І якщо у прекрасної статі часто все обмежується каре або чубчиком, то Хіменес-Браво прийняв більш радикальні заходи.

На своїй сторінці в Instagram він показав відео, як його в салоні голять наголо. І, судячи з обличчя шеф-кухаря, він сам залишився в шоці від такого свого рішення.

відео дня

Втім, з результатом стрижки він швидко змирився, а ось шанувальники розділилися на два табори - одні вимагають негайно повернути волосся на місце, інші обсипають Ектора компліментами, адже переконані, що він гарний в будь-якому вигляді: "О ні... Поверніть волосся негайно на місце", "Екторе, дуже вам пасує, тим більше, стали схожі на Залужного!", "Ви людина з великим серцем, а волосся відросте", "Думаю, що треба - значить треба. Ви красень з будь-якою зачіскою", "Тепер в Україні є власний Він Дізель", "З волоссям було краще та виглядав молодше!", "Ні!!! Харизма не та", та ін.

Дивіться відео, як виглядає Ектор Хіменес-Браво після перукарні:

Раніше акторка, співачка і бізнесвумен Дженніфер Лопес показала свою засмагу в мікрокупальнику від українського бренду. Білосніжне бікіні стало пікантною родзинкою її пляжного образу.

Також бандуристка Кruть вперше показала моторошні шрами після нещасного випадку, який стався з нею в дитинстві. Артистка пройшла довгий шлях до прийняття себе і свого тіла.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти