StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Королівські аутсайдери: фанати "зловили" принца Гаррі та Меган Маркл в кафе

23 листопада 2023, 20:45
Герцоги Сассекські люб'язно погодилися сфотографуватися з прихильницею під час відпочинку в одному з канадських ресторанчиків.
Принц Гаррі, Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл зараз - герцоги Сассекські сфотографувалися з фанаткою у Ванкувері / колаж : Главред, фото: ua.depositphotos.com

Принц Гаррі і Меган Маркл відмовилися від королівських обов'язків і покинули Великобританію багато в чому через те, що преса занадто втручалася в їхнє особисте життя, тоді як герцогам Сассекським хотілося більше усамітнення.

Принаймні так стверджує сама пара. Втім, останнім часом їх нерідко "ловлять" на тому, що вони самі зливають папараці найбільш вигідну інформацію про себе, щоб залишатися у всіх на слуху.

Проте в публічному просторі від журналістів Меган і Гаррі тримаються осібно. А ось з шанувальниками спілкуються із задоволенням. Наприклад, нещодавно на сторінці однієї з мешканок Ванкувера в Instagram з'явилося несподіване фото з герцогами Сассекськими.

відео дня

У кадрі принц Гаррі і Меган Маркл позують в кафе з жінкою на ім'я Деніз та її дитиною. Королівські знаменитості щиро посміхаються на камеру і зовсім не виглядають відстороненими. Деніз назвала їх "супермилою парою".

принц Гаррі і Меган Маркл з фанатами
Принц Гаррі і Меган Маркл зараз - герцоги Сассекські сфотографувалися з фанаткою у Ванкувері / instagram.com/denisekiwah

Раніше стало відомо, що Меган Маркл посварилася з Вікторією і Девідом Бекхем через гучні звинувачення - герцогиня Сассекська довела футболіста і його дружину до сказу припущеннями, що вони зливають інформацію про неї і принца Гаррі пресі.

Також нещодавно у Мережу злили секретне фото молодої Меган Маркл, яке вона намагалася ретельно приховати від папараці - в кадрі герцогиня Сассекська веселиться на вечірці.

Інші новини про принца Гаррі та Меган Маркл:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти