StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Концертна діяльність добігає кінця": Шевчук заявив, що гурт ДДТ згортає роботу

25 травня 2022, 23:40
Групі ДДТ скасовують концерти.
Юрій Шевчук
Юрій Шевчук не боїться говорити правду/ Фото а. Бойко, "Вести"

Після скандалу, де російський рок-музикант, поет-пісняр і лідер групи ДДТ Юрій Шевчук висловився з приводу нападу Росії на Україну, повідомив, що концерти концерти " ДДТ " скасовуються один за іншим.

За інформацією російського видання Starhit, в мережі писали, нібито група не повертає гроші за куплені квитки. 65-річний Шевчук спростував чутки.

"У Росії наша концертна діяльність добігає кінця. Складаються списки, а мені це не до душі. Людина має право на свою думку. У Тюмені перенесли концерти до кращих часів, а в Кургані взагалі скасували. Деякі кажуть, що не можуть гроші повернути — це неправда, брехня!" - заявив співак.
читайте також"Батьківщина-це не зад президента!": лідер ДДТ Юрій Шевчук звернувся зі сміливою промовою до росіян

відео дня

На негатив в свою сторону Виконавець не звертає уваги-йому і не потрібна підтримка колег, які дотримуються іншої думки. "Хто і як мене називає-Мені байдуже!" - зазначив він у програмі "Гостинний двір" з Владом Зерницьким.

"Ми співаємо для всіх, для мене людина-це цінність, мені неважливо, де ця людина живе. Я для людей працюю", - каже Шевчук.

Нагадаємо, після концерту, де Юрій Шевчук заявив, що "Батьківщина - це не жопа президента, яку потрібно весь час цілувати", до нього за лаштунки прийшли силовики і ізолювали його від інших учасників групи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти