StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кому війна, кому лакшері: Дімопулос засвітилася в компанії екс-дружини олігарха з РФ

27 липня 2023, 12:32оновлено 27 липня 2023, 13:31
589
Санта Дімопулос їздить по вечірках, незважаючи на війну в Україні.
Санта Дімопулос гуляє по вечірках
Санта Дімопулос гуляє по вечірках / Instagram / santadimopulos

Співачка українського походження і танцівниця Санта Дімопулос, яка з початку війни виїхала з України і їздила по люксовим європейським курортам, показалася на черговій вечірці.

Так, Дімполулос вирушила на грецький Міконос в компанії подруг. Однією з них була відома модель Анна Андрес, яка нещодавно відкрила власний ресторан.

За інформацією Таблоїд, крім Андрес, компанію Дімопулос склали Женя Гордієнко, власниця магазину елітного хутра в Монако, Ольга Глоцер і одеситка Юлія Буряк, відома своїм колишнім шлюбом з російським олігархом і скандальною вечіркою на тому ж Міконосі за участю росіян і Остапчука.

відео дня

Відзначимо, що це не перша вечірка, на якій була помічена Дімопулос з вихідцями з держави-терориста Росії. Дімопулос не відмовилася від спілкування з друзями з країни-окупанта. Нещодавно артистка похвалилася запрошенням на вечірку, яка була присвячена дню народження Лоліти Османової - дочки російського олігарха Ельдара Османова.

Раніше український шоумен і телеведучий Андрій Джеджула зробив несподіване зізнання, яке стосується його стосунків із сином, якому йому народила блогер і танцюрист Санта Дімопулос.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти