StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Видихаю, і розумію, що не хочу": Дімопулос зізналася, чи повернеться в Україну

25 травня 2023, 16:50
Санта Дімопулос зазначає, що думки про дім долають її, але поки вона змушена чинити опір.
Санта Дімопулос
Санта Дімопулос розповіла, коли повернеться в Україну / колаж: Главред, фото: instagram.com/santadimopulos

Співачка, блогерка та медіадива Санта Дімопулос під час повномасштабної війни в Україні більшу частину часу проводить з чоловіком і дітьми в Монако. Вона багато подорожує, і час від часу навідується до Києва.

Артистка переконана, що найближчим часом для неї ситуація з місцем проживання не зміниться. Відповідаючи в Instagram на запитання шанувальників, Дімопулос зазначила, що до закінчення війни повертатися не буде всупереч сильному бажанню, яке виникає час від часу.

Таке рішення вона прийняла не з особистих інтересів або переконань. Воно в першу чергу продиктовано турботою і зобов'язаннями перед своїми двома дітьми, 14-річним Даніелем і 4-річною Софією, стверджує Дімопулос

відео дня

"Накочує іноді, і хочеться все кинути і повернутися вже зараз. Потім видихаю, і розумію, що не хочу, щоб мої діти бачили і відчували війну. Я не знаю, як зможу кудись виїжджати або відпускати їх від себе, знаючи, що в будь-який момент є небезпека. Ми всі дуже хочемо додому, я сама їжджу до Києва, але дітей зараз перевозити не готова", - пише інфлюенсер.

'Видихаю, і розумію, що не хочу': Дімопулос зізналася, чи повернеться в Україну
Санта Дімопулос розповіла, коли повернеться в Україну / instagram.com/santadimopulos

Раніше стало відомо, що лояльна до країни-агресора українська співачка Maruv планує повернутися в Україну після війни - вона з чоловіком і дитиною розробила "безпечний план".

Також російський комік Максим Галкін, який визнаний в рф іноагентом через антивоєнну позицію, вперше розповів, як приймав рішення покинути країну-агресора, та коли виїжджав.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти