У Мережі набирає популярність новий номер Кварталу з Коломойським

19 листопада 2020, 15:45
У неділю 14 листопада вийшов новий випуск шоу Вечірній Квартал, на якому артисти підготували номер з поздоровленням від Коломойського співробітникам 1 + 1. Новий номер особливо зацікавив глядачів "ютуба".
Вечірній Квартал 2020
Вечірній Квартал 2020 / Студія Квартал 95

У Вечірньому Кварталі від 14 Листопада артисти покликали на сцену телеведучих і суддів проектів 1+1, щоб привітати з 25-річчям каналу особливим способом.

Олександр Пікалов зі спеціальною бородою у вигляді Ігоря Коломойського влаштував пародію на привітання каналу 1+1.

"Здрастуйте мої дорогі, улюблені - саме ті, через кого переривають рекламу на моєму каналі. Дуже вас всіх люблю, тому що ви всі професіонали моєї справи," - пожартував він замість привітання.

Співробітників чекав сюрприз.

"Я вчора зустрічався з Радою директорів, сам з собою порадився, вирішив вам видати премію. Потім трошки подумав... Подумав, що ви гідні набагато більшого. Вирішив додати. Потім ще раз подумав - ну сильно багато, вирішив взагалі нічого не давати", - пожартував він про подарунок співробітникам.

Олександр Пікалов з іронією пройшовся по деяких зірках.

"Особлива подяка ведучим програми Сніданку з 1+1 - якби ви знали, як приємно під вас вечеряти в Штатах", - сказав він Руслану Сенічкіну і Людмилі Барбір.читайте також1+1 повертає Винника і Фреймут у півфінал Танці з зірками 2020

"Юра, Горбунов. А шо, ти і в цьому проекті? Слухай, ну красень - актор, продюсер, телевізійний ведучий. Слухай, у мене таке до тебе справа-треба щось робити з вашими проектами - я чисто не виводжу платити стільки грошей в одну сім'ю", - підколов він Горбунова.

Також Пікалов в образі Коломойського подякував Савіку Шустеру, що він більше не працює на 1+1, а потім став перераховувати "випускників" каналу: "Олександр Дубинський тепер депутат, Ткаченко - Міністр культури, Зеленський - президент. Але найвищих вершин домігся Діма Комаров - він спить з Міс Україна. До речі, Дімі Комарову окреме дякую - завдяки йому, я дізнався багато країн, в яких я точно не хочу мати громадянство".

Через те, що Влад Яма судив Лігу Сміху, Розсміши коміків, а потім Маскарад, він запропонував "професійному судді" вирішити його проблему з Приват Банком.читайте також"Мері Поппінс, не повертайся": у мережі висміяли Верещук за політ у плащі і з парасолькою

Дівчатам з жіночого кварталу Саша Пікалов запропонував взяти до себе Ірину Верещук.

Коли на сцену вийшов Євген Кошовий, Лжеколомойський сказав: "Знаєте, я називаю ваше шоу "моя курочка". Знаєш, чому? Раніше несли золоті яйця, а зараз без голови, а ви все одно бігаєте".

Після цього, у фіналі номера актори кварталу заспівали пісню про 1+1 на честь дня народження каналу.

Привітання Коломойського каналу 1+1 - Вечірній Квартал від 14 листопада 2020:

Нагадаємо, всі нові випуски шоу Вечірній Квартал виходять на 1+1 по суботах о 20:20.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти