StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Потапа розкрила суми, які витрачає у місяць

5 вересня 2023, 03:10
Ірина Горова розповіла, що здебільшого зараз не витрачає кошти, а вкладає їх.
Колишня дружина Потапа розкрила суми, які витрачає у місяць
Ірина Горова розповіла про свої витрати на місяць / колаж: Главред, скріншот: instagram/gorovaya_irina

Засновниця, CEO Pomitni та колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла про те, куди і скільки витрачає свої статки.

Ірина Горова в інтерв'ю для Forbes Ukraine розповіла, що найбільше грошей витратила не на покупку, а на будівництво двоповерхового дому.

"Це не покупка, це будівництво мого будиночка. Не пам'ятаю, скільки квадратних метрів. Два поверхи та підвал", - зазначила продюсерка.

відео дня

Як зазначила Горова, що зараз не витрачає кошти, а вкладає їх. На місяць вона витрачає близько 2-3 тисяч доларів (70-100 тисяч гривень).

Ну якщо чесно, десь дві - три тисячі доларів, тому що немає куди ходити, нічого купувати. А коли була за кордоном, мені здається, то взагалі якщо тисяча доларів була, то це ого, - поділилась Горова.

"У мене немає фінансової цілі. Ніколи я не думала про гроші, а про проєкти. Саме тому до проєктів прилітають гроші. Коли думаєш грошима, то ти себе обмежуєш. Раніше я думала, що мільйон - це ого, а зараз думаю 10 - ну таке собі. Не можна оцінювати грошима", - додала вона.

Нагадаємо, що головна фанатка Олега Винника показала, як зараз виглядає його сумна дружина. Артист підтвердив чутки про те, що перебуває у шлюбі зі своєю бек-вокалісткою Таюне. Виявилося що вона - мати його єдиного сина.

Відома українська співачка стала мамою та показала личко немовляти. Співачка СолоХа в травні повідомила, що знаходиться на п'ятому місяці вагітності. Своє становище вона довго приховувала від громадськості.

Більше зіркових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти