StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головна фанатка Олега Винника показала, як зараз виглядає його сумна дружина

3 вересня 2023, 18:10
Валерія Барон і Таюне зустрілися в Німеччині.
Олег Винник, Таюне
Як зараз виглядає Таюне - дружина Олега Винника / колаж: Главред, фото: instagram.com/taunetaisia

Український співак Олег Винник всю свою кар'єру приховував від шанувальників, що одружений - на питання про особисте життя відповідав ухильно, сімейними кадрами в соціальних мережах не ділився.

Лише на початку літа, у своєму першому інтерв'ю за час повномасштабної війни в Україні, артист підтвердив чутки про те, що перебуває у шлюбі зі своєю бек-вокалісткою Таюне. Виявилося що вона - мати його єдиного сина, і та жінка, якій він присвячує свої романтичні балади.

Як і чоловік, Таюне зникла з інформаційного простору після лютого 2022 року. Як зараз виглядає артистка на своїй сторінці в Facebook показала голова офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон. Вона показала фото з дружиною артиста, яке було зроблено в Берліні 24 серпня.

відео дня

"Сумнії очі сміхом не сховати"... Спогади про літо. Щаслива мить. День Незалежності України в Берліні. Мала важливі справи і таку приємну і теплу зустріч. П.с. Олег Анатолійович працює. Всім Своїм, Рідним Людям передає слова вдячності за привітання, Любов, вірність і підтримку Фонду", - підписала знімок Барон.

У коментарях "вовчиці" пишуть, що раді почути хоч якісь новини про кумира, а також відзначають, що в очах Таюне дійсно помітили тугу, яка, як вони сподіваються, розвіється, коли сім'я артистів повернеться в Україну.

Валерія Барон, Таюне
Як зараз виглядає Таюне - дружина Олега Винника / facebook.com/baron.valeriia

Раніше Олег Винник розповів, чи дійсно він страждає від онкології, яку йому приписували, поки співак мовчав про свою втечу до Німеччини в перші дні повномасштабної війни.

Також співак пояснив, чому зник з поля зору фанаток, які губилися в здогадах про причини його зникнення. Винник серед іншого побоювався, що народ його мотивацію не зрозуміє.

Інші новини про Олега Винника:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти