StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відома українська співачка стала мамою та показала личко немовляти

3 вересня 2023, 15:32
1307
СолоХа з гордістю оголосила про появу на світ другої дитини.
СолоХа з дочкою Аріанною
СолоХа вдруге стала мамою / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloha_official

Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я - Тереза Балашова) в травні повідомила, що знаходиться на п'ятому місяці вагітності. Своє становище вона довго приховувала від громадськості, так як на початку повномасштабної війни в Україні артистка перенесла викидень.

На щастя, нова вагітність закінчилася успішно - на своїй сторінці в Instagram СолоХа повідомила, що вдруге стала мамою, та вже показала обличчя новонародженої дитини.

Також співачка не стала приховувати, що стала мамою ще однієї дівчинки. Вона вже виховує доньку Аріану від чоловіка, особистість якого вона приховує. Балашова поділилася знімком малятка з браслетом з пологового будинку на крихітній ручці, та показала, як годує доньку груддю.

відео дня

Напередодні пологів СолоХа грала зі старшою дочкою в теніс. Співачка дуже спортивна, і не залишала фізичні вправи навіть на останніх термінах вагітності - незважаючи на великий животик Балашова зберігала високу активність.

Новонароджена дочка СолоХи
Новонароджена донька СолоХи / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloha_official

Раніше ЗМІ повідомили, що у колишнього чоловіка Дженніфер Еністон новий роман з акторкою, яка значно молодша за нього - Джастін Теру вперше був помічений з жінкою після розлучення із зіркою "Друзів" в 2018 році.

Також колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розкрив подробиці про свою українську пасію. Кулінар вперше розповів, як познайомився із загадковою українкою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти