StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кіркоров зняв штани перед Собчак і показав їй своє пришите філе

12 вересня 2023, 12:08
Чекаємо, коли Кіркоров засвітить свій новий зад вже у всій красі.
1694509689-4450.jpg
Собчак розчулюється роботі пластичного хірурга, Колаж Главред, фото Instagram / xenia_sobchak

Російська пропагандистка, яка вважає себе лібералкою Ксенія Собчак вирішила розібратися з російським пластичним хірургом, який вдало пришив попу путіністу Кіркорову, але облажався з грудьми російської співачки Слави.

І нас би зовсім не цікавив цей скандал, якби Кіркорорв не зняв штани і буквально не тикнув свій новоприклеєний бампер, так званій лібералці в обличчя.

На своїй сторінці в Instagram, Собчак опублікувала фрагмент інтерв'ю з пластичним хірургом Тимуром Хайдаровим. На відео, де вона обговорює з лікарем що і кому той пришив, Собчак опублікувала момент, де Кіркоров спочатку говорить, що йому "є, що показати". А потім спритно повертається задом і одним рухом знімає штани.

відео дня

На відео - Кіркоров і Собчак оцінюють новий зад путініста:

Весела Собчак послужливо розглядає новий хвіст путініста, а той його радісно відстовбурчує, показуючи як завзято він вміє стояти.

Відзначимо, що Кіркоров носиться з новим задом, як дитина з довгоочікуваною іграшкою. Путініст готовий показувати його всім і всякому, радісно відстовбурчує його і навіть примушує дітей плескати його під час концерту. Тут маються на увазі не аплодистменти Кіркорову і його заду, а поплескування по силіконовій подушці, пришитої до Кіркорова ззаду.

Нагадаємо, раніше в мережі стало стрімко поширюватися відео, на якому Філіп Кіркоров ледве переставляє ноги, і тримається за помічника, щоб не впасти. По ролику видно, що кожен крок путіністу дається з величезними труднощами, його тіло тремтить від будь-якого руху.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти