StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кайлі Дженнер знову самотня - чому мама-мільярдерка кинула Тревіса Скотта

9 січня 2023, 19:38
Репер і світська левиця намагаються зберегти дружні стосунки заради спільних дітей.
Кайлі Дженнер, Тревіс Скотт
Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт розійшлися / instagram.com/kyliejenner

25-річна американська модель, бізнесвумен і світська левиця Кайлі Дженнер поповнила список найбільш завидних холостячок - ЗМІ повідомляють, що вона розлучилася зі своїм обранцем і батьком двох її дітей, репером Тревісом Скоттом.

Чутки про розрив між селебрітіс з'явилися незабаром після звинувачення музиканта в черговій зраді. Чи послужила ця плітка причиною розриву - невідомо, адже ні Скотт, ні Дженнер поки не коментують свій сімейний статус.

Відомо, що Новий рік пара повинна була зустрічати разом, проте Кайлі посварилася з Тревісом, і втекла з дітьми в Аспен до друзів. Інсайдери підтверджують розрив, проте підкреслюють - розлучилися знаменитості на мажорній ноті.

відео дня

"Кайлі і Тревіс більше не разом. Вони повинні були провести святкові канікули удвох, але Кайлі відправилася в Аспен до своїх друзів і сім'ї. Таке траплялося вже багато разів, вони відомі тим, що знову і знову розходяться, але завжди залишаються друзями і чудовими батьками", - повідомляє джерело з близького оточення пари виданню Us Weekly.

Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт вже розлучалися раніше - вони перебували у відносинах з квітня 2017 року по вересень 2019 року. Потім, у червні 2021 року, пара заявила про возз'єднання. Разом вони виховують двох спільних дітей - доньку Стормі (нар. 1 лютого 2018) та сина (нар. 2 лютого 2022), ім'я якого поки не називають. При цьому Скотт і Дженнер ніколи не були офіційно одружені.

Раніше бойфренд Наді Дорофєєвої, блогер і ресторатор Міша Кацурін, натякнув на вагітність співачки. Від попереднього шлюбу чоловік вже має двох дітей - сина і доньку.

Також американську акторку Анджеліну Джолі запідозрили в романі з молодшим її на 21 рік ірландським актором Полом Мескалом. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти