StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Камалія посварилася з чоловіком-мільярдером через його "російську" доньку

12 квітня 2023, 21:43
Між Камалією та Захуром зав'язався конфлікт на тлі повномасштабної війни в Україні.
Камалія з чоловіком і дітьми
Камалія посварилася з чоловіком через його доньку від першого шлюбу / instagram.com/kamaliyaofficial

Українська співачка, модель, акторка, Місіс світу і волонтерка Камалія дуже дорожить своєю сім'єю. Вона та її чоловік, британо-український мільярдер пакистанського походження Мохаммад Захур, здаються ідеальною парою, хоча і між ними, як і в багатьох сім'ях, під час повномасштабної війни пробігла чорна кішка.

Клин між подружжям, за визнанням артистки, вбила донька Захура від першого шлюбу, Тетяна, в будинку якої в Англії вони ховалися в перший час. Мама Тані - росіянка, і навіть зараз живе в Москві. Камалія зазначає - незважаючи на те, що падчерка не підтримує війну і країну-окупанта, вона сильно ображалася, коли співачка невтішно відгукувалася про її жителів.

На цій основі між жінками постійно відбувалися сутички. "В неї мама росіянка, хоча вона не підтримує війну, але їй дуже образливо, коли вона чула, як я лаяла всіх росіян. Її це зачіпало, звісно", - розповідає артистка в інтерв'ю для ЖВЛ.

Ще більше Камалію зачіпало те, що Захур в цих сварках постійно вставав на захист Тетяни, через що розбіжності виникали вже між подружжям. Щоб не погіршувати ситуацію, у вересні 2022 року співачка повернулася в Україну.

І хоч цей конфлікт між нею та Захуром все ще маячить, артистка поспішила запевнити фанатів - це лише тимчасові труднощі. "У нас все нормально. Просто був такий період, що нам було дуже важко", - пояснює артистка.

Раніше стало відомо, що американська акторка, дворазова володарка премій "Оскар" і "Золотий глобус", Хіларі Суонк у віці 48 років вперше стала мамою.

Також з'явилася новина про те, що співачка і 12-разовий лауреат премії "Греммі" Тейлор Свіфт розлучилася з бойфрендом-актором після 6 років романтичних стосунків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти