StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Камалія показала, чим "вбила наповал" Мохаммада Захура

13 липня 2023, 13:56
Камалія скористалася секретною українською зброєю, якій дуже складно протистояти.
Камалія, Мохаммад Захур
Камалія розповіла, з чого почалася її історія кохання з Мохаммадом Захуром / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Українська співачка Камалія та пакистанський мільярдер Мохаммад Захур схоже все-таки подолали кризу у відносинах. Ще навесні артистка заявляла, що розходиться з чоловіком після 20 років разом, але днями вона вже ніжно вітала його з річницею знайомства.

Шанувальники раді, що пара все ж змогла залагодити розбіжності, і насолоджується подробицями лав-сторі Захура і Камалії. Так, співачка на своїй сторінці в Instagram розкрила секрет, чим вона підкорила мільярдера.

Вона показала свій виступ з Українською народною піснею Місяць на небі, яка, за словами Камалії, настільки вразила її майбутнього чоловіка, що він практично був готовий зізнатися їй у коханні в перший же вечір знайомства.

"Саме з цієї пісні 20 років тому почалась наша красива любовна історія з Захуром. Почувши цю пісню в той заповітний вечір, він ледве не зізнався в коханні! Я й досі памʼятаю: це була пʼятниця, 11 липня, вечір, 21 година…" - згадує артистка.

Дивіться відео пісні, якою Камалія підкорила серце Мохаммада Захура:

Раніше Андрій Хветкевич, фотограф, дайвер і учасник романтичного реаліті-шоу Холостячка зі Златою Огнєвіч, після весілля з бойфрендом Феліпе заявив, що готується стати батьком.

Також Надя Дорофєєва опинилася в пікантному становищі, коли її та Мішу Кацуріна, її нинішнього коханого, застали в ЦНАПі після чуток про те, що пара зв'язала себе узами шлюбу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти