StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як зараз виглядає синьошкіра Діва Плавалагуна з фільму "П'ятий елемент"

14 червня 2023, 22:55
Інопланетну чарівність Майвенн зберігає і за межами знімального майданчика навіть в наші дні.
Майвенн, Брюс Вілліс, Мілла Йовович, Гері Олдмен
Майвенн зіграла Діву Плавалагуну в бессонівському "П'ятому елементі" / колаж: Главред, фото: imdb.com

У 1997 році французький режисер і продюсер Люк Бессон представляє світу фантастичний бойовик "П'ятий елемент". Стрічка мала оглушливий успіх серед глядачів, і була вкрай успішною в прокаті.

Історія стара як світ: Всесвіту загрожує всеосяжне зло, зупинити яке можуть п'ять елементів - вода, вогонь, земля, повітря і любов. Врятувати світ від поганих хлопців належить невдачливому таксисту, в минулому військовому, Корбену Далласу (Брюс Вілліс) і чарівній інопланетянці Лілу (Мілла Йовович).

Ключовою фігурою в сюжеті стала Діва Плавалагуна - оперна співачка і берегиня 4 елементів. Її зіграла акторка і режисер Майвенн, яка на момент початку зйомок була цивільною дружиною Люка Бессона.

відео дня

Плавалагуна запам'яталася глядачам своїм незвичайним виглядом і віртуозним виконанням арії "Il dolce suono" з опери "Лючія ді Ламмермур" композитора Гаетано Доніцетті (у фільмі Діва співає голосом оперної співачки Інви Мули).

Зовнішність інопланетянки була розроблена Джоном Коппінгером, який створював персонажів для Зоряних воєн, а її сукня - французьким модельєром Жаном Полем Готьє. Діва Плавалагуна - один з ключових жіночих персонажів "П'ятого елемента".

Майвенн
Майвенн в образі Діви Плавалагуни у фільмі "П'ятий елемент" / imdb.com

На момент початку зйомок Майвенн і Люк Бессон вже п'ять років перебували в цивільному шлюбі - вони стали жити разом, коли акторці було всього 16 років. На знімальному майданчику у режисера закрутився роман з Міллою Йовович, так що після "П'ятого елемента" Майвенн пішла у вільне плавання.

Вона вирішила спробувати свої сили в режисурі, що, до речі, вдалося їй з великим успіхом. Наприклад, її третя режисерська робота, фільм "Полісс", отримала приз журі Каннського кінофестивалю (2011).

Зараз очікується вихід історичної драми 47-річної Майвенн "Жанна Дюбаррі", в якій режисер разом з Джонні Деппом зіграла головні ролі.

Майвенн
Як виглядає Майвенн зараз / instagram.com/maiwennofficial

Раніше Главред розповідав, яка доля спіткала і як сильно змінилася Люсі Лоулесс, яка зіграла легендарну Ксену-королеву воїнів в однойменному серіалі кінця дев'яностих.

Хоча більш несподіване перетворення відбулося все ж з Мелісою Джоан Харт - з юної відьми Сабріни з серіалу "Сабріна - маленька відьма" вона перетворилася на зрілу жінку, в якій все рідше і рідше впізнають ту саму дівчину з магією і чарівним котом Салемом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти