Як надати волоссю об'єм - топ-5 секретів від української топ-моделі

13 жовтня 2020, 19:04оновлено 13 жовтня 2020, 19:35
142
Учасниця нового сезону Супер топ-модель по-українськи розкрила самий таємниці секрет по догляду за волоссям, і дала інструкцію як надати волоссю об'єм під час укладання.
Катя Свинарчук
Катя Свинарчук - як зробити волосся об'ємним / Instagram

Актуальне питання для дівчат - як надати волоссю об'єм? Учасниця модельного реаліті Супер топ-модель по-українськи Катя Свинарчук поділилася секретами ідеальної укладки, які допоможуть впоратися з волоссям в домашніх умовах.

Красиве укладання - запорука ефектного образу і гарного настрою. Щоб укласти волосся і надати їм обсяг, зовсім необов'язково щоранку відвідувати салони краси.

Тепер, достатньо скористатися простими порадами Каті Свинарчук - учасниці проекту Супер Топ-модель по-українськи прем'єру якого покаже Новий канал 16 жовтня.

відео дня
  • Порада № 1: зробіть бічний проділ

"Коли волосся тонке, прямий проділ робити не слід: обсягу точно не буде. Будь-яке укладання буде виглядати пишніше, якщо ви зробите проділ збоку: прямий або зигзагом", — зазначила Катя.

Катя Свинарчук
Катя Свинарчук-Поради для зачіски / Instagram
  • Порада № 2: сушіть волосся вниз головою

"Якщо ви хочете домогтися об'єму, не сушіть волосся, витягаючи його щіткою-брашингом від коренів до кінчиків, — рекомендує учасниця модельного реаліті Нового каналу. - Краще опустити голову вниз і направити потік повітря з фена на корені волосся".

  • Порада № 3: використовуйте сухий шампунь

"Нахиліться вперед, опустіть голову вниз, розпорошите сухий шампунь на корені. Руками розподіліть засіб по волоссю і трохи почекайте, поки вони не піднімуться біля коріння. Сухий шампунь не тільки вбирає в себе надлишки жиру, але і ущільнює волосся", - пояснила дівчина..

  • Порада № 4: мийте голову правильно
Катя Свинарчук
Катя Свинарчук-об'ємні зачіски / Instagram

Правильне миття голови-запорука хорошого обсягу волосся, впевнена Катя.

"Спіньте в руках невелику кількість шампуню і нанесіть його на шкіру голови. Подушечками пальців делікатно розподіліть по шкірі, змийте і заново повторіть процедуру", - радить дівчина.

Катя Свинарчук
Катя Свинарчук-як доглядати за волоссям / Instagram
  • Порада № 5: підберіть відповідні засоби

"Перед укладанням найкраще використовувати незмивні кондиціонери, легкі емульсії. Не зловживайте продуктами по догляду, що містять в собі масла - вони можуть обтяжувати волосся, прибираючи об'єм", - додала Катя.

Нагадаємо, що прем'єра шоу Супер Топ-модель по-українськи 2020 почнеться на Новому каналі в п'ятниці 16 жовтня о 19-00. Дивитися онлайн шоу можна буде на телепорталі і в ютуб.

До цього зірка серіалу будинок на Щастя Костя Войтенко розкрив свій секрет бадьорості зранку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти