StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кадировці вивозили співачку Елку в ліс: продюсер розповів, як живеться російським зіркам

5 вересня 2023, 12:20
Виявляється в терористичній Росії зірок ласкаво "курирують" кадировці.
1693905527-1145.jpg
Співачку Елку вивозили в ліс для серйозної розмови. Колаж Главред, фото скріншот, Вікіпедія

Російськими артистами керують "кадирівці" і застосовують для цього свої "працюючі" способи - залякати, "вивезти в ліс", покалічити.

Як розповів фронтмен гурту "Корупція" Міша Крупін, який до повномасштабного вторгнення Росії в мирну Україну, виступав на території країни-агресора. За словами музиканта, російські зірки залякані "кадировцями".

"Повністю весь шоу-бізнес в Росії проходить через цих" кадировців", через всі ці дні народження і все таке. Якщо ти відмовляєш, тебе вивозять в ліс, це я знаю на 100%", - розповів Крупін в інтерв'ю "Неймовірна правда про зірок".

відео дня

Він додає, що знає, як колись залякували співачку Елку, яка родом з Ужгорода але ніяк не коментувала війну в Україні. За словами артиста, Ела колись мала досить неприємну розмову з "кадировцями". "Вона відмовилася, її вивезли в ліс. Потім вони передумали... Це ж країна-терорист, у них повністю розв'язані руки", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що співачка Елка, яка народилася в Ужгороді, але побудувала свою кар'єру в Росії і продовжує там жити, могла донатити гроші на українську армію. Таке відкриття про Єлизавету Іванців (справжнє ім'я співачки) зробив блогер Богдан Беспалов.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Ані Лорак нібито задонатила кругленьку суму на допомогу українській армії. Сергій Стерненко особисто заявив, що від співачки надійшло 80 тисяч гривень. Він додав, що Ані Лорак нібито не вперше допомагає українським військовим.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти