StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Пітер, спасибі": Українка Елка продовжує мовчки розважати росіян

20 грудня 2022, 21:41
При цьому Елка закрила коментарі до своїх постів, щоб не читати обурених українців.
Ялинка
Ялинка / Суспільне Крим

Співачка українського походження Елка, яка довгий час працює в Росії і мовчить про жорстоке військове вторгнення терористичної Росії в Україну, продовжує розважати своїми піснями росіян.

Співачка, яка народилася в Ужгороді, жодного разу не висловилася щодо війни в Україні. Більш того, вона не просто мовчить про жорстокий напад на Україну, а вона продовжує співати і радувати своїми концертами росіян.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео з концерту в Санкт-Петербурзі. На фрагменті концерту вона співає веселу пісню, а також подякувала росіянам за те, що прийшли на її концерт. Свою подяку вона завершила емодзі у вигляді сердечка. "Спасибі, Пітер", - написала Елка.

відео дня
'Пітер, спасибі': Українка Елка продовжує мовчки розважати росіян

Цікаво, що співачка при цьому закрила коментарі. Мабуть, їй неприємно читати коментарі співвітчизників, які закликають її відкрити свій рот не тільки під час співу для росіян, а й для того, щоб говорити правду про війну.

Нагадаємо, раніше український режисер-постановник Олег Бондарчук розповівши про українських артистів і медійників, які мовчать про війну в Україні і співпрацюють з Росією. Зокрема, він згадав про хореографа Василя Козара, поп-співачку Анну Asti (уродженку Черкас) і так далі. Відповідний коментар він зробив в інтерв'ю Аліні Доротюк на YouTube.

Всі вони, за словами українця, замовчують про війну в Україні, проте не відчули засудження з боку співвітчизників.

Бондарчук пояснив, що в професійному колі шоу-бізнесу добре знають всіх запроданців і те, чим займаються в Росії. За словами продюсера, уродженець Закарпаття Василь Козар просить російських артистів тримати в таємниці той факт, що він з ними співпрацює.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти