StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кабаєва стрибнула б з 10-го поверху: тренерка з РФ похвалилася своїм впливом на коханку Путіна

1 серпня 2023, 12:03
7319
Аліна Кабаєва, виявляється, могла і з даху стрибнути, якби її про це попросила її тренер.
Аліна Кабаєва готова була зробити крок у вікно
Аліна Кабаєва готова була зробити крок у вікно / Колаж Главред, фото Стархіт, Mk.ru

Ірина Вінер, головний тренер збірної терористичної Росії з художньої гімнастики, перед якою плазував навіть сам "король" російської естради Філіп Кіркоров, розговорилася щодо коханки російського диктатора Путіна - Аліни Кабаєвої.

Тож не дивно, що тренерка називає ученицю Кабаєву "улюбленою" і навіть повідомляє, що "завжди виділяла її серед інших учениць". "На чолі кута для мене стоїть, звичайно, Аліна Кабаєва. І не тільки через завойовані нагороди. За сукупністю таланту і людських якостей", - вислужується хитра спортсменка умовної першої леді терористичної Росії, яку цитує Стархіт.

Тим часом вона також відзначила надзвичайний послух Кабаєвої. "Вона посміхалася в будь-якій ситуації, підкорювала зал і суддів приголомшливим настроєм. Крім того, Аліна завжди чула мене і слухала", - хвалиться вона тим, що колись гнітила дружину диктатора.

відео дня

"Якби скомандувала, мовляв, стрибни з десятого або двадцятого поверху, так потрібно, все буде добре, — Аліна зробила крок би вперед і тут же виконала б наказ без тіні сумніву", - лестить собі пенсіонерка.

Вона також додає, що за допомогою Кабаєвої, художня гімнастика в країні-агресорі вийшла на інший рівень. Вже тут точно посперечатися складно, адже якою б сферою не зацікавилася Кабаєва, її однозначно чекає успіх.

Нагадаємо, раніше Аліна Кабаєва влаштувала скандал через відмову російським гімнасткам виступати під прапором РФ.

Раніше також коханка диктатора і терориста Путіна, колишня гімнастка Аліна Кабаєва з'явилася на публіці. Вона виглядала опухлою і була одягнена в розстягнуті треники.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти