StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Їй подобався Янукович, тепер Путін": колишній "путіністки" Єгорової натякнув на причину розлучення

21 листопада 2022, 22:30
Ексчоловік телеведучої Семен Горов побажав Єгоровій "зрозуміти, що вона помиляється".
Горов натякнув на причину розлучення з Єгоровою / УНІАН

Відомий український режисер та продюсер Семен Горов зізнався, що його ексдружина Сніжана Єгорова мала кардинально інші політичні погляди ще до війни. Ще під час Майдану вона стала на сторону Януковича, тепер вона підтримує Путіна. Про це Горов розповів в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Він не вважає нормальним те, що Єгорова підтримала сторону диктатора, який вирішив напасти на її рідну країну та вбити українців.

"Коли був перший Майдан це нормально, коли одні люди – за одних, інші – за інших. Ц демократія. Їй подобався Янукович, мені – Ющенко. І це було нормально. Але потім події почали розвиватися більш драматично. А ненормально – це коли на тебе нападає країна, вбиває твоїх людей … Так буває з людьми, які вірять в те, чого немає. Фанатично. Я вважаю, що це божевілля", - сказав Горов.

Він побажав Єгоровій нарешті зрозуміти, що "вона помиляється". Однак не лише любов до Януковича стало причиною розлучення.

"Ні. Ну, було небагато. Але це таке", - відповів продюсер.

Горов хоче, аби Єгорова одумалась та вибачилась перед свою старшою дочкою Стасею Ровінською. Нині вони не спілкуються через те, що телеведуча підтримала Путіна.

Нагадаємо, раніше Стася Ровінська розповідала про те, що разом з чоловіком та трьома дітьми переїхала до США. І зараз працює помічником продюсера в Нью-Йорку.

Тому вона поділилася новиною про те, що її запросили зніматися в кіно про Україну.

"Вчора була моя перша робота в американському кіно, головна роль, кіно про Україну і ще з однокурсницею Життя непередбачуване. Побажайте двом мрійникам удачі", - написала Ровінська.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти