StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Путіністка" Єгорова жорстко обізвала Зеленського і приписала собі його успіх у кар'єрі

21 листопада 2022, 17:55
Телеведуча Сніжана Єгорова назвала Володимира Зеленського диктатором і спробувала його "зганьбити", згадуючи давні історії.
Володимир Зеленський, Сніжана Єгорова
Єгорова обізвала президента України Володимира Зеленського / колаж фото Офіс президента, snezhana.egorova.9

Відома телеведуча і фанатка Путіна Сніжана Єгорова різко висловилася про президента України Володимира Зеленського. Вона згадала про роки, коли Зеленський ще не був у політиці і не мав великих гонорарів. Про це повідомляють росЗМІ.

Єгорова стверджує, що Володимир Зеленський зі своєю КВН-командою "95 квартал" якийсь час жив у Москві, але потім нібито був змушений повернутися до Києва через сварку з Олександром Масляковим.

"Наскільки я розумію, фінансового характеру. Я запитала, на що ви живете, бідні ви мої. Він мені сказав, проникливо дивлячись в очі, як котик зі Шрека, такими очима: "Ми зібрали всі останні наші гроші із залишків гонорару, приїхали до Києва, зняли квартиру, одну на всіх, і ось живемо в розрахунку на те, що знайдемо собі роботу і застосування", - цинічно сказала Єгорова.

"Путіністка" стверджує, що саме вона нібито посприяла тому, що він у підсумку став успішним шоуменом.

"Він був маленький, але відважний горобець з яйцями, а зараз перетворився на маленького брехливого диктатора", - сказала Єгорова.

Нагадаємо, раніше Стася Ровінська розповідала про те, що разом з чоловіком та трьома дітьми переїхала до США. І зараз працює помічником продюсера в Нью-Йорку.

Тому вона поділилася новиною про те, що її запросили зніматися в кіно про Україну.

"Вчора була моя перша робота в американському кіно, головна роль, кіно про Україну і ще з однокурсницею Життя непередбачуване. Побажайте двом мрійникам удачі", - написала Ровінська.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти