StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий телеведучий з Донецька, який підтримував Україну, поїхав до Росії

10 січня 2024, 17:34
1757
Стиліст Данило Грачов мітить на місце Олександра Васильєва у програмі Модний вирок - сам Васильєв засудив агресію проти України і виїхав з Росії.
Данило Грачов
Данило Грачов 9 років тому виступав за єдність України, а тепер поїхав до РФ / Колаж: Главред, фото: соцмережі

Відомий український телеведучий, блогер і стиліст Данило Грачов, який був експертом передачі Богиня шопінгу, поїхав до Росії і працює на її території. Там він зібрався стати ведучим Модного вироку.

Як розповів ведучий Анатолій Анатоліч у своєму Instagram, Грачов, який працював на ТЕТ і колись навіть закликав до єдності України, поїхав до Росії. Там він хоче стати ведучим Модного вироку замість Олександра Васильєва - модельєр засудив повномасштабну російську військову агресію проти української держави і поїхав до Парижа.

"На жаль, такі "донеччани" - дуже цінний ресурс росіян... Цікаво, чи залишився у цього ... український паспорт, щоб їздити за кордон, але паспорта "денере" у нього точно немає", - сказав Анатоліч.

відео дня
Анатоліч
Анатоліч повідомив про те, що Грачов поїхав до Росії / скріншот Instagram Анатолій Анатоліч

Раніше сам виїхав телеведучий писав, що зібрався вести Модний вирок. Про війну він мовчить.

"Я колись дивився "Модний вирок". Я сьогодні був ведучим "Модного вироку". Відстань між цими фразами років 15. Але все можливо. Така разова і величезна можливість побачити зсередини все те, що бачив колись по ТБ. Кажуть, начебто, непогано вийшло. Мені точно було весело", - зазначав Грачов в соціальних мережах.

Раніше український музикант Олег Скрипка запропонував екзаменувати тих, хто поїхав за кордон. За його словами, таким громадянам потрібно буде підтвердити, що вони "гідні бути українцями".

Всі з родини Пугачової виїхали з Росії після повномасштабного нападу на окупантів на Україну. Поїхав Дені Байсаров - син Христини Орбакайте, молодший онук Алли Пугачової.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти