StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молодший онук від Орбакайте поїхав останнім: всі з родини Пугачової втекли з РФ

27 травня 2023, 16:39
Вже ніхто з родини Алли Пугачової більше не живе в країні-агресорі Росії. Останнім з РФ поїхав молодший онук Дені Байсаров.
Пугачова, Орбакайте
Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте / колаж Главред, фото УНІАН

Всі представники сімейства легендарної радянської співачки Алли Пугачової вже покинули межі країни-агресора РФ. Останнім поїхав її молодший онук Дені Байсаров - син дочки співачки Крістіна Орбакайте. Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на колишню домробітницю Пугачової Людмилу Дороднову.

За її інформацією, сама Орбакайте полетіла в Америку до свого нинішнього чоловіка Михайла Земцова і 11-річної дочки від цього шлюбу Клавдії. Більш того, старший син Орбакайте Микита Пресняков виїхав з країни-агресора ще в минулому році і теж живе в США. Причому він, за деякими даними, продав подарований бабусею триповерховий особняк під Москвою за 200 млн рублів (92 млн гривень).

Цікаво, що на молодшого онука Дені Байсарова співачка переписала квартиру в одному з найдорожчих районів столиці країни-агресора РФ (зараз оцінюється близько 300 млн рублів – 138 млн гривень).

Орбакайте, сім'я
Крістіна Орбакайте та її сім'я / Instagram

Дивіться відео - "Як в Росії цькують Пугачову":

Нагадаємо, раніше Главред повідомляв про те, що російська співачка Крістіна Орбакайте, яка мовчить про війну в Україні, поділилася кадрами з відпочинку. Дочка Алли Пугачової на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото внучки Примадонни.

Також повідомлялося, що гуморист Максим Галкін, який відразу виступив проти війни в Україні, зачарував шанувальників милим архівним фото з дружиною Аллою Пугачовою. Чорно-білий знімок він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти