StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Немає сумнівів, що це на краще": Дімопулос повідомила про розлучення

2 квітня 2024, 13:11оновлено 2 квітня, 13:42
Дімопулос розповіла, чому розлучається зі своїм чоловіком.
Санта Дімопулос вирішила розлучитися з чоловіком
Санта Дімопулос вирішила розлучитися з чоловіком / Колаж Главред, фото Instagram/santadimopulos

Співачка, блогерка і медіадіва Санта Дімопулос, яка живе в ОАЕ, але продовжує вести бізнес в Україні, повідомила про розлучення зі своїм чоловіком, з яким вона прожила 11 років.

Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, красива історія пари добігла кінця.

"Ми залишаємося рідними людьми, батьками і справжніми друзями. На жаль, незважаючи на відданість і любов один до одного, ми не змогли зберегти можливість рухатися далі разом. І це нелегко було прийняти, незважаючи на те, що це був усвідомлений вибір", - пише вона, не пояснюючи, що значить не змогли "рухатися далі".

відео дня

Чим прославилася Санта Дімопулос

Санта Дімопулос прославилася завдяки участі в розважальній програмі "Фабрика зірок", а потім стала однією із солісток гурту ВіаГра. Пізніше вона спробувала себе в сольній кар'єрі, проте вона закінчилася одним альбомом.

З досягнень - перемога в телевізійному шоу "Танці з зірками", а також вінтажний бутік брендових речей у Києві.

Дімопулос має двох дітей. Старшого сина Даніеля вона народила від телеведучого Андрія Джеджули, а молодшу доньку Софію від українського бізнесмена, який не проживає в Україні.

Вона подякувала колишньому чоловікові за доньку, любов, підтримку і "безцінні моменти".

"Але щоб уберегти себе і близьких від обговорень і зайвих запитань я вирішила бути чесною до кінця і, як публічна людина, розставити всі крапки. Так, це болючий період, коли я почуваюся вразливою, і через втрату старих смислів і опор шукаю нові шляхи до своєї душі. Це велика відповідальність і перед дітьми. Я зроблю все, щоб цей перехід на новий життєвий етап був максимально безболісний для них. Незважаючи на це, я в хорошому контакті з істинною собою і в мене немає сумнівів, що все на краще, Хто зі мною давно, знає, я завжди про любов. Навіть у складні періоди, навіть у розставанні - це теж про кохання", - каже Дімопулос, яка зовсім нещодавно провела відпустку на Балі разом із чоловіком.

Нагадаємо, раніше Дімопулос, яка вже багато місяців мовчить про війну й обстріли Росією мирних українських міст, а також живе в улюбленому росіянами ОАЕ, опублікувала сторіз із росіянином і написала, що тепер вона може бачити "альтернативну" реальність.

Нагадаємо, раніше Дімопулос на Балі анонсувала вихід нової фотосесії. В Instagram-сторіс вона опублікувала кілька фото в стилі ню, які зараз, імовірно, перебувають на стадії обробки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти