StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ми швидко обійнялися": Олена Кравець розповіла про зустріч із Зеленською

2 квітня 2024, 12:13
1091
Олена Кравець розповіла про першу зустріч із кумою Оленою Зеленською вперше за три роки.
Олена Зеленська, Олена Кравець
Олена Кравець розповіла деталі зустрічі з першою леді / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine, instagram.com/lennykravets/

Відома українська акторка Олена Кравець зізналася, як відбулася її зустріч із першою леді України Оленою Зеленською вперше за довгий час.

У коментарі для Люкс FM Олена розповіла, що старша донька акторки Марія була ведучою подкасту "Вдома", який вони разом ведуть на каналі Olena Kravets, і Зеленська стала гостею ефіру. У цей момент Кравець зуміла побачитися і поспілкуватися з кумою. Зустріч відбулася в березні цього року.

"Моя Маша, донька, була ведучою подкасту. Героїнею подкасту була Олена Зеленська. Я прийшла, ми швидко обнялися, як діти", - сказала Кравець.

Після цього вони обмінялися кількома словами і розійшлися.

Хто така Олена Кравець?

Олена Юріївна Кравець - українська комедійна актриса. Учасниця команд вищої ліги КВК "Запоріжжя - Кривий Ріг - Транзит" і "95-й квартал"; з 2005 по 2022 рік брала участь у телепередачі "Вечірній квартал".З грудня 2022 по кінець 2023 року - ведуча ток-шоу "Тихий вечір" на каналі "Дом".

Дивіться відео, де Олена Кравець розповіла про зустріч з Оленою Зеленською:

Олена Кравець - останні новини по темі

Зазначимо, Олена Кравець вважає, що прагнення бути постійно на виду і задовольняти або навіть передбачати очікування аудиторії шанувальників для зірок є згубним.

А також Олена Кравець зауважила, що через війну в загальноприйнятому значенні стала старшою, однак турбує її не лише це.

Читайте більше про Кравець:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти