StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З юної старлетки в акторку однієї ролі: як зараз виглядає головна героїня серіалу Елен і друзі

15 лютого 2023, 16:31
На початку дев'яностих яскравому і насиченому життю Елен Жерар заздрили всі. Що ж тепер сталося з акторкою, яку "її друзі" переслідують досі?
Елен і хлопці
Елен і друзі був лише першим серіалом історії Елен Жерар, яка триває і в наші дні / instagram.com/helenerolles.officiel

Пригоди молодої, привабливої студентки Елен Жирар та її друзів, які разом навчаються на факультеті соціології, але мріють про музичну кар'єру, в 1992 році буквально захопили весь світ.

Спочатку продюсери французького серіалу "Елен і друзі" навіть не розраховували на такий оглушливий успіх. Вони ставили на серіал "Перші поцілунки", в епізодах якого і з'явилася вперше на екранах Елен Ролле. Вона грала старшу сестру головної героїні, але настільки сподобалася глядачам, що "отримала" власний серіал з самостійною сюжетною лінією.

З 1992 по 1994 роки "Елен і друзі" ділилися своїми життєвими історіями з глядачами - кожну серію біля екранів чекали понад 6.5 мільйонів глядачів. Популярність серіалу стала сходити нанівець, коли критики почали лаяти "Елен" за одноманітний сюжет, дія якого відбувається в одних і тих же локаціях, та зайву "прилизаність" - ідеальні юнаки та дівчата живуть у своєму ідеальному світі без турбот і проблем.

відео дня

Тоді серіал вирішили закрити. Але історія Елен (вона, та її "кінокоханий" Ніколя - єдині, хто залишився від початкового складу) продовжилася в серіалах "Мрії кохання" (1995-1996) і "Канікули кохання" (1996-2007).

Втім, за 15 років хитросплетіння доль Елен і її друзів не втратила актуальності. Більш того - персонажі подорослішали, подорослішала і їх аудиторія. Тепер глядачі, які виросли на серіалі "Елен і друзі" захотіли побачити, чим же живуть їхні улюблені персонажі зараз. І режисери не відмовили їм у цьому задоволенні. З 2011 року на екрани виходить серіал "Таємниці кохання" - вже 30 сезонів невгамовна Елен, яка, втім, більше не мріє стати супер-зіркою і не просиджує годинами за кавою у Альфредо, живе своє найкраще життя.

Елен Ролле в серіалі Елен і хлопці
Елен Ролле в серіалі Елен і хлопці / imdb.com

У цьому акторка Елен Ролле дуже схожа на Елен Жерар - 56-річна акртистка продовжує жити серіалом, що забезпечує їй успіх і всенародну любов. Вона не стала суперзіркою (як і інші актори з серіалу), проте мала свої хвилини слави. Вона не закинула музику, і випустила цілих 10 альбомів (найпопулярніший, Je m'appelle Hélène, тричі платиновий, випущений в 1993 році), вона не закинула зйомки, але як і раніше грає Елен з її зовсім вже не молодими друзями, яких об'єднують вже зовсім інші мрії.

Елен Ролле зараз
Як виглядає Елен Ролле зараз / instagram.com/helenerolles.officiel

Раніше 45-річна "переможниця вампірів" Сара Мішель Геллар засвітила шикарні ніжки в непристойно короткому міні - у такому вигляді "Баффі" прийшла на прем'єру нового фільму.

Також країнська кримськотатарська співачка і Народна артистка України Джамала показала фото, якому без малого 23 роки - Джа просто не впізнати в її підлітковому віці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти