StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Юда": віце-міс Києва образила Зеленського і чекає перемоги Росії

5 травня 2023, 12:35оновлено 5 травня 2023, 13:17
13950
Зрадниця Наталія Бакай зганьбилася безграмотними заявами в дусі кремлівської пропаганди. "Співати" абияк навчилася, а читати, мабуть, так і ні.
Наталія Бакай
Наталія Бакай / Скріншот YouTube

Колишня віце-міс Києва і дружина чиновника-втікача Ігоря Бакая, яка також називає себе психологом, моделлю і киянкою Наталія Бакай, зробила ряд таких заяв, після яких "мати чотирьох дітей" повинна б відбувати покарання в місцях позбавлення волі за зраду батьківщини і колабораціонізм. Але про все по порядку.

Бакай, яка сміє називати себе українкою, на своїй сторінці в Instagram розмістила відверто принизливий пост, що стосується головнокомандувача і президента України Володимира Зеленського. Вона опублікувала фрагмент відео, де знімався Зеленський, і додала: "Біжи, Вова (неценз.), біжи".

Цікаво, що сторінка зрадниці вже закрита, але скріни встигло зробити видання "Обозреватель". Зокрема, вони опублікували фото, де розлючені українці волають до совісті Бакай, на що вона видала порцію марення в дусі Соловйова.

Ігор та Наталія Бакай
Ігор та Наталія Бакай / Instagram

"Як тобі не соромно, ти ж Українка", - запитують її підписники.

"Зеленський - наркоман Юда. А ми, слов'яни, за віру, за православ'я і за справедливість...Саме тому, що я українка, киянка, православна, слов'янка... тому мені за вас соромно, а за Україну боляче. Ваш Зеленський знищив всю країну, знищив генофонд, зрадив віру, зрадив святу Лавру, ввів нацистів і бандерівців в ранг закону... кінчений наркоман і Юда. А ви цього не бачите і ваші діти вмирають за Америку і її інтереси. Прокиньтеся!"- вивалила божевільна Бакай.

Наталія Бакай підтримує терористів
Наталія Бакай підтримує терористів / Instagram

Безграмотна колись співачка і дружина чиновника-втікача Ігоря Бакая, яка не може грамотно зв'язати двох слів, цитує методичку Кремля у всій красі.

Бакай підтримує терористів
Бакай підтримує терористів / Instagram

Вона також видала фразу, що "Росію не перемогти". До речі, ще в 2016 році патріотка Росії Бакай викладала фото свого розкішного життя, а також вітала з різними святами путіністів Баскова, Кіркорова, стрінгоносця Тарзана, Корольову та інший набрід. "Патріотка" також розмахувала російською ганчіркою в Дубаї, вітаючи державу-агресора з державними святами.

Бакай також колись намагалася співати. Один з кліпів їй навіть зняв Алан Бадоєв. Втім, обділена талантом співачка так і залишилася нафталіновим низькопробним контентом на YouTube.

Відео про те, як Наталія Бакай намагається співати

Вона також викладала фото свого красивого життя в Москві, використовуючи для цього заборонену в Україні соціальну мережі "Однокласники".

Бакай зі своїми дітьми
Бакай зі своїми дітьми / Фото УНІАН

Її чоловік - Ігор Бакай справжній злочинець. Він звинувачувався в перевищенні влади і зловживанні службовим становищем, він з сім'єю втік до Росії в кінці 2004 року, де отримав громадянство в 2005 році. Його навіть подавали в міжнародний розшук.

Ігор Бакай
Ігор Бакай / Вікіпедія

Бакая також підозрювали в крадіжці готелів "Дніпро", "Україна", кримських лікарень і трьох гектарів Канівського водосховища. Крім того, як писав ТСН, "завгоспа Кучми "та інших посадових осіб підозрювали в тому, що вони безоплатно використовували авіаційну техніку авіапідприємства "Україна", підпорядкованого Державному управлінню справами – протягом 2003-2004 рр. за розпорядженням посадових осіб ДУС було незаконно виконано 68 комерційних рейсів на літаках і вертольотах державіапідприємства на суму понад 1 млн. грн. Були і менш серйозні звинувачення, як наприклад, в тому, що в 2003-2004 рр. Бакай видав розпорядження про виділення квартир своїм заступникам з перевищенням житлових норм.

Що ж, українським силовим структурам залишається звернути увагу на те, чи є коллаборантка як і раніше власницею українського паспорта і звернути увагу на сім'ю зрадниці, що залишилася в Україні.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що телепропагандист Борис Корчевников повністю оглух. Це пояснює його відрив від реальності і пропагандистське марення, яке він видає.

Главред також повідомляв про те, що російський пропагандист і чоловік Маргарити Симоньян Тигран Кеосаян закотив істерику на росТБ, відпрацьовуючи гроші Кремля. Не зовсім адекватний режисер не втомлюється повторювати наративи пропаганди. Іншому шанувальнику війни Борису Корчевнікову він розповів, що був знайомий із Зеленським.

Раніше також одна з найбільш популярних пропагандисток Кремля, 47-річна журналістка і заступник генерального директора "Газпром-Медіа" Тіна Канделакі показалася в безглуздих нарядах і попросила своїх фоловерів оцінити її образи.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти