StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хотів подарунків і залицянь: Катя з "Холостяка" розповіла, чому кинула Топольського

22 січня 2023, 09:00
Дівчина написала відвертий пост на своїй сторінці в Instagram, де поділилася своїми почуттями.
Катерина Лозовицька
Катерина Лозовицька / Instagram

Учасниця українського шоу "Холостяк" Катерина Лозовицька, яка вийшла у фінал і завоювала серце холостяка Алекса Топольського, зізналася, що пара більше не разом і пояснила, що сталося.

За словами Катерини, в їхніх стосунках, уваги до своєї персони вимагав холостяк Алекс. "У наших відносинах з Алексом, на жаль, залицянь вимагав до себе він. Похвали, подарунків, вчинків, слів захоплення. У моєму розумінні - це має місце бути тоді, коли чоловік щось для цього зробив, а не просто народився", - каже вона.

Лозовицька також пояснила, що в їхніх стосунках, вона хотіла "мати надійне плече поруч, щоб цінували, чули і розуміли". "Хотіла, щоб про мене дбали, коли захворіла. Хотіла отримати квіти, хоч раз. Хотіла більше часу разом. Хотіла нових спільних емоцій. Хотіла разом кудись поїхати, а не отримувати відмову на дві мої пропозиції. Хотіла, щоб цікавився моїм життям і просто пам'ятав, в якому місті на зйомках я перебуваю. Хотіла романтики і пристрасті. Але, напевно, таке для Алекса можливо тільки під прицілом камер", - пояснила вона.

"Де цей принц? Де всі цінності? Хто це і чому ми взагалі разом? З цими думками, після його чергового (не ділом, а словом) запрошення з ним на Балі, я сказала, що нам потрібно поговорити. Думав він про мудру або не думав – суті не змінює. Ми не в підлітковому віці. Він доросла людина, яка зробила свій вибір. Який на всю країну сказав, що в його серці відгукнулося моє ім'я. Який розумів, що саме зі мною йде в щось більш серйозне і доросле", - ділиться Катерина.

Вона також поділилася напуттям для всіх жінок. "Нехай банально, але хочу підкреслити: дівчата, весь світ не крутиться навколо чоловіка. Я дотримуюся класичних цінностей сім'ї, де чоловік оберігає жінку, цінує і піклується. Такому чоловікові я готова віддати все своє тепло і любов. Якщо у чоловіка правильно розуміння сім'ї, то нічого не потрібно пояснювати. І ніколи не можна погоджуватися з "Нехай, щоб було", яким би чоловік привабливим не був", - продовжує вона.

Лозовицька також подякувала Топольському за "цю історію і за цей досвід".

"Розійшлися в нормальних відносинах з розумінням, що ми не створені один для одного. Я ні про що не шкодую і впевнена, що він знайде дівчину, яка розділить його бачення відносин і пріоритети. Ну а я теж обов'язково буду щаслива", - підсумувала Катя.

Нагадаємо, раніше учасниця останнього сезону" Холостяка " Вікторія Варлей поділилася радісною новиною: вона знайшла чоловіка всього свого життя і вийшла заміж.

Про це вона поспішила повідомити на своїй сторінці в Instagram.

"Нарешті можу з вами поділитися своїм щастям. Все що зі мною сталося після проекту, ще раз доводить, що завжди потрібно слідувати своїй мрії і ніколи в собі не сумніватися", - пише вона.

Раніше також стало відомо про те, що відома інфлюенсерка і блогерка Даша Квіткова повідомила про те, що вона більше не разом зі своїм чоловіком, "холостяком" і ведучим Микитою Добриніним.

Про це повідомила сама Даша Квіткова на своїй сторінці в Instagram, а також телеканал СТБ.

"Одна з найкрасивіших пар України, а також перша пара українського проекту "Холостяк", яка вийшла заміж і народила дитину, розлучилася. Даша Цвєткова і Микита Добринін більше не разом. Про це розповіла інфлюенсер і блогер Даша в інтерв'ю "іспиту" Маші Єфросиніній", - написали на СТБ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти