StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Можу поділитися щастям": учасниця "Холостяка" вийшла заміж

20 січня 2023, 22:26
Учасниця романтичного шоу, виявляється, вже встигла вискочити заміж.
'Можу поділитися щастям': учасниця 'Холостяка' вийшла заміж
Вікторія Варлей. Фото Instagram

Учасниця останнього сезону "Холостяка" Вікторія Варлей поділилася радісною новиною: вона знайшла чоловіка всього свого життя і вийшла заміж.

Про це вона поспішила повідомити на своїй сторінці в Instagram.

"Нарешті можу з вами поділитися своїм щастям. Все, що зі мною сталося після проекту, ще раз доводить, що завжди потрібно слідувати своїй мрії і ніколи в собі не сумніватися", - пише вона.

відео дня

Крім того, за словами Варлей, вона завжди знала, що вийде заміж лише один раз, і це буде "найкращий чоловік", тому вона так довго чекала його.

"Я ніколи не зациклювалася на віці, для мене це "совкове" мислення, яке, на жаль, притаманне багатьом. Дівчата не слухайте тих, хто намагається вам вбити в голову якісь рамки і правила, для всього є свій час, і все настає в правильну мить саме для вас, не варто втрачати себе, намагаючись підлаштуватися під оточуючих", - додає Варлей.

На думку учасниці, кожна має право претендувати на успіх. "Оточуйте себе тільки тими, хто вас любить і збільшує впевненість в собі, Мій чоловік саме такий і я дуже щаслива", - повідомляє Варлей, яка ще рік тому відчайдушно боролася за серце Алекса Топольського.

Нагадаємо, раніше Вікторія Варлей, 37-річна учасниця розкритикувала шоу через монтаж і заявила, що Алекс "не готовий до побудови сім'ї".

Вона також додала, що вона — вже третя дівчина, яка пішла за власним бажанням. Раніше холостяк попрощався з Аліною Єршовою і Лізою Кондрашевською, які також прийняли абсолютно самостійне рішення покинути проект.

Крім того, учасниця популярного розважального шоу "Холостяк" -12 Саша Погорєлова з'явилася на прем'єрі романтичної комедії "Сусідка".

Погорєлова вперше вийшла в світ на подібний захід після того, як вона знялася в проекті "Холостяк".

Дівчина вибрала для події стильний лук. На ній був трикотажний бежевий джемпер і чорна міні-спідниця, а також високі чоботи на низькому ходу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти