StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Хоч би один аншлаг зібрала": Кіркоров напав на "путіністку" Шукшину

12 грудня 2022, 15:25оновлено 12 грудня 2022, 16:32
Поп-король, якого заслужили росіяни, знову висловився матом і забився в істериці.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / соцмережі

Скандальний російський співак Філіп Кіркоров, який хапається за останні крихти власної колишньої популярності зметикував, що запорука потрапляння в новини - скандал і мат. Власне, цим талантом він впевнено і користується.

Тепер в "немилість" павліна потрапила російська актриса і путіністка Марія Шукшина, яка розкритикувала жалюгідну пародію на радянський фільм "Іронія долі, або з легким паром", де Кіркорову дісталася роль Іполита, а іншій російській бездарності Ользі Бузової - роль Галі.

Раніше Шукшина у своїх соцмережах вирішила прокоментувати пародію. За словами Марії, Кіркоров вирішив замахнутися на святе, а сам ремейк є черговим доказом безідейності вітчизняного кінематографа.

відео дня

"Ось ще один напад несмаку. Кіркоров "жар-птиця" в ролі Іполита. Дивно, що він не в ролі Наді. У повному складі Філі та інші „Хрюші". Яка гидота ваша заливна риба!"- написала артистка.

Гігантське его Кіркорова не витримало критики. "Ця Шукшина божевільна! Спочатку стань Філіпом Кіркоровим, Відпрацюй 35 років. А ти один аншлаг, с..а (дружина пса-авт .), зібрала? Подивися на пику свою нещасну! З таким прізвищем, але така зла. Шахрайка. Хто ти така, щоб міркувати про мене? Ти пил!"- відповів король естради.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Кіркорову хочуть закрити в'їзд до США.

Причина-терористична позиція співака щодо України та підтримка війни. Група нью-йоркських активістів подала скаргу проти російського поп-короля в американські Мін'юст, Мінфін і ще кілька інших відомств. Активісти не розуміють, як можна підтримувати війну і в той же самий час, спокійно відпочивати у власному розкішному будинку у Флориді площею майже 800 квадратів і ринковою вартістю $10 млн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти