Холостячка 2020 - Ксенія Мішина вперше розкрила подробиці особистого життя

30 липня 2020, 11:37оновлено 13 листопада 2020, 18:05
Учасниця нового проекту на СТБ - Холостячка, Ксенія Мішина відповіла на хвилюючі питання про своє особисте життя.
Мішина Ксенія
Мішина ксенія відповіла на запитання про стосунки / Instagram

Готується дата виходу нового проекту - Холостячка з Ксенією Мішиною. СТБ обнадіює своїх фанатів, що прем'єра романтичного реаліті Холостячка вже вийде онлайн дуже скоро, але все тримається в суворому секреті. Головною героїнею проекту стала талановита акторка театру і кіно, любляча мама - Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина зізналася, як їй вдається поєднувати особисте життя та професію. Мішина відповіла СТБ на питання про те, в яких кількостях і як чоловіки присутні в її житті.

Ксенія Мішина зізналася, що вона дуже багато часу присвячує своїй роботі, і їй не вистачає часу з кимось знайомитися.

відео дня

"Більшу частину свого життя я присвячую роботі. Часто мені не вистачає часу на себе, а тим більш, на подібні завдання — з кимось познайомитися. читайте такожКсенія Мішина - головна Холостячка про красу, спорті та жіночностіТому сказати, що в моєму житті присутня величезна кількість чоловіків і в мене немає від них відбою, не можу ніяк. Я живу, працюю і впевнена, що зустріти людину можна всюди. А якщо мені зараз пропонують для цього спеціальну можливість, то чому відмовлятися? Цікаво дослідити себе, свої бажання, пріоритети та поведінку у виборі чоловіка. Навчитися відчувати, хто і що подобається, і спробувати розібратися в чоловічій психології. Цей час на проєкті буде відведено спеціально для мене і моїх запитань. І це дуже класно", - зізналася вона.

Нагадаємо, що шоу Холостячка вийде на СТБ восени 2020, і відбудеться в форматі Холостяка, тільки навпаки - уваги Холостячки Ксенії Мішиної будуть домагатися чоловіки. Як усе відбувалося - залишається справжньою інтригою, і канал тримає в таємниці всі подробиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти