Холостячка 2020-що було у 3 випуску 06-11-2020: відео

6 листопада 2020, 18:55оновлено 13 листопада 2020, 18:15
Новий 3 випуск шоу Холостячка 2020 вийшов на екрани. Що було в третьому випуску 06-11-2020 і хто хоче підкорити серце Холостячки - читайте на Главреді.
Холостячка 2020 3 випуск 06-11-2020
Холостячка 2020 3 випуск 06-11-2020 / СТБТ

Третій випуск шоу Холостячка 2020 на СТБ вийшов о 19:00 6 листопада. Холостячка Ксенія Мішина буде переживати разом з чоловіками прибуття одного непроханого гостя, який несподівано вирішив з нею побачитися. Хоча Мішина вже вигнала учасників, але чи не стане цей чоловік на їх місце?

На шоу Холостячка 2020 прийшла знаменита українська актриса переможниця Танці в зірками, зірка серіалу кріпосна і маси інших серіалів і театральних вистав, Ксенія Мішина. Ведучим шоу буде традиційно Григорій Решетник.

Що було в третьому випуску Холостячки 2020-дивись і читай на Главреді.

На цьому тижні чоловіки повинні були познайомити Мішину зі своїми хобі.

Холостячка знову приймала рішення наосліп і вибрала побачення на яхті, зустріч на іподромі і катання на конях, а також побачення, на якому їй належало танцювати з учасником.читайте такожХолостячка 2020: список учасників, хто отримав бутоньєрку

Одне з побачень, що вибрала Ксенія - побути за штурвалом, викликало конфуз, бо таке запропонували відразу двоє чоловіків. Виявилося, що відразу два учасники запропонували дівчині таке проведення часу - спортсмен Артем і музикант Андрій.

Поява невідомого гостя в будинку вибила з колії учасників. Не дивно, адже боротьба за серце Ксенії стає все більш напруженою. Хто ж цей несподіваний гість - новий суперник або колишній Ксенії?

"Невже знайшовся батько Платона?"- припустить Назар.

Але все не так просто.

"Я впевнений, це якийсь додатковий учасник", - скаже Женя, і буде близький до істини.

Більш того, хлопці не захочуть пускати в будинок нового чоловіка!

"Чого це ми будемо пускати тебе? Хто ти такий? Це наш дім, і ми тут живемо", – продовжать з'ясовувати учасники.

Через те, що зйомки проекту проходили влітку, у Олександра Еллерта не було можливості запросити Ксенію Мішину на побачення, присвячене його хобі – сноубордингу. Тому Саша вирішив присвятити їх зустріч головному хобі холостячки-танцям. Заради цього хореограф Євген Кот спеціально приїхав в будинок учасників, щоб дати Олександру майстер-клас.читайте такожХолостячка 1 сезон 1 випуск 23-10-2020: повне відео

В кінці випуску хлопці влаштували в будинку концерт, на який запросили і Ксенію. Кожен учасник приготував міні-виступ, на якому продемонстрував свої таланти. Але більше всіх їх вразила професійна актриса Ксенія Мішина.

Перед церемонією троянд на 3 тижні, Ксенія дізнається думку свого друга про всіх учасників. Євген Кот встиг провести деякий час в будинку хлопців і визначився з тим, хто сподобався йому найбільше.

Євген розповість Ксенії про підготовку Олександра Еллерта до побачення з холостячкою, адже вона все ще сумнівається в його почуттях до неї. Питання в тому - наскільки це вплине на її рішення.

Холостячка 2020 3 випуск-дивитися 06-11-2020:

Всі випуски шоу Холостячка 2020 виходять на СТБ по п'ятницях о 19-00, і дивитися онлайн Холостячку можна буде на сайті телепортал із запізненням після прем'єри.

Також, по п'ятницях о 22-00 на Instagram Холостячки буде прямий ефір з Григорієм Решетником, який буде розкривати якісь секрети про шоу з Ксенією Мішиною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти